27.02.2023 17:00
Просмотров: 5474

Наскільки реально взяти безвідсотковий кредит

Де можна взяти гроші в кредит на карту онлайн без відсотків? Одночасно з розвитком інформаційних технологій створюються нові види кредитування. Раніше на те, щоб отримати гроші в кредит, потрібно було витратити більше 6 годин на оформлення позики у кредитній організації, або навіть декілька тижнів на відвідування банку. Зараз кожен зможе оформити безвідсотковий кредит через інтернет на карту всього за 30 хвилин. Дані види онлайн-позик доступні майже кожному впевненому інтернет-користувачеві. Перед тим як оформлювати кредит під 0,1%, спочатку треба ознайомитись з усіма його нюансами.

Наскільки реально взяти безвідсотковий кредит

Хто може розраховувати на безвідсотковий кредит

Кредит під мінімальний відсоток – доволі популярна практика серед мікрофінансових організацій. Таким чином, МФО зацікавлює потенційних клієнтів та вигідно вирізняється на фоні інших конкурентів. Кредит без високого відсотку – це цілком чесна та вигідна пропозиція, яку однозначно не варто ігнорувати. Особливо, коли ви прямо зараз шукаєте, де саме взяти гроші. Пропозицією безготівкового кредиту можуть скористатись клієнти, які вперше оформлюють позику. Їм пропонується акційна відсоткова ставка – 0,01%. Позичальник повинен відповідати встановленим вимогам:

  • неодмінно бути громадянином України, в якого є державний паспорт та ІПН;
  • підходити за віковими межами – від 18 до 75 років;
  • бути новим клієнтом МФО;
  • мати активну банківську картку та номер мобільного телефону.

Для отримання кредиту від 0,1% на добу на банківську карту в режимі онлайн потрібно надати мінімальний пакет документів – не треба мати офіційну роботу, подавати виписки з трудової, письмовий документ, який підтверджує дохід. Варто зазначити, що цільове призначення кредитних грошей може бути різним – придбання відповідних речей, подорож, оплату рахунків, погашення іншої позики, оренду житла, проведення свята, щоб дочекатись зарплатні та інші. МФО активно видає грошові позики на будь-які потреби клієнтів, тому безвідсотковий кредит можна витрачати так, як вони того бажають.

Як оформити безвідсотковий кредит

Щоб отримати безвідсотковий кредит, потрібно просто відкрити сайт мікрофінансової організації та пройти декілька стандартних кроків:

  1. зареєструйтесь на сайті МФО, заповнивши відповідну анкету, де потрібно ввести свої паспортні дані (уважно пильнуйте за тим, щоб не допустити помилок);
  2. оберіть оптимальну суму кредитування – вона може бути від 1000 до 5000 гривень, а також встановіть термін для отримання позики (він може бути від 5 до 20 днів);
  3. пройдіть верифікацію на сайті;
  4. дочекайтесь рішення по вашому запиту на кредит – воно прийде протягом декількох хвилин після подачі всіх необхідних документів;
  5. гроші надійдуть на картку, якими можете розпоряджатись на власний розсуд.

Алгоритм оформлення кредиту під 0,01% на день доволі простий і зрозумілий. Представлений вид акційної позики створений саме для нових клієнтів, тому проблем з отриманням бути не повинно.


Темы: кредит

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович