16.01.2018 11:35
Просмотров: 2101

Як правильно запікати овочі: правила, які ви могли не знати

Запікання – це найкорисніший вид термічної обробки продуктів. Запечені овочі зберігають максимум корисних властивостей та смаку. Але просто нарізати овочі та поставити їх в духовку – мало, щоб отримати справжні хороший результат. Якщо не знати основні правила запікання овочів, то вони легко можуть перетворитися в кашу або, навпаки, в вуглинки. Щоб після запікання вони стали м'якими, соковитими і мали хрустку скоринку – завжди дотримуйтесь цих шести правил. Правило №1: нарізка Те, як ви наріжете овочі – важливо. Саме від цього залежить, ... Читать далее

Темы: еда

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович