05.02.2019 11:11
Просмотров: 3516

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше

Омега-3 чи риб’ячий жир: що корисніше

Омега-3 – це поліненасичені жирні кислоти, які самі по собі не синтезуються в організмі людини, але є дуже важливими. Риб’ячий жир можна споживати з продуктами або у капсулах.

Риб’ячий жир виробляється з печення тріски або м’язів риб. Він містить насичені та поліненасичені жирні кислоти, а також – трансжири, передає Сosmo.

А ще риба сама не відтворює Омега-3, а накопичує їх з водоростей, яким харчується. Часто раціон риб, вирощених в неволі, неідеальний, тому, медики все ж рекомендують споживати Омега-3.

Основні властивості Омега-3:

— має протизапальний ефект, профілактика простатиту;
— пригнічує синтез стресового гормону кортизолу;
— покращує психічного здоров’я;
— профілактика хвороби Альцгеймера;
— збільшує здатність мозку до запам’ятовування нового матеріалу;
— стабілізує артеріальний тиск;
— знижує ризик серцево-судинних захворювань;
— запобігає судомам і спазмам;
— зменшує ризик захворювання на цукровий діабет.

Источник: changeua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Загрузка...
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    
 
Архив новостей

Юридическое обеспечение портала

Адвокат
СМОРОДИНСКИЙ
Виктор Семенович