16.01.2024 07:23
Просмотров: 428

10 хороших новин на 15 січня

10 хороших новин на 15 січня

(Картінка для настрію)

● Непереможна українська армія ух#%рила два літаки за один день. І то які літаки – здоровенні дури, командні пункти управління, коштують, як весь Бєлгород. Одне пішло на корм азовському бичку, інше, на жаль, дотягнуло до Анапи, живуче, сука, але у стані друшляка воно ще не скоро перетвориться на літак.

З цих крилатих баз смерті по нам коригували обстріли. І я сподіваюся, що їхній екіпаж подихав дуже довго і в страшних муках, за кожного нашого загиблого, кожного пораненого, кожне розбите вікно, за кожне дитя, що заплакало від страху

Повітряні сили – ви ох#єнні. Та й ви самі знаєте

● Партизани у Мелітополі висадили у повітря УАЗ Patriot з чотирма російськими патріотами. На місце, виконати клятву Торквемади Гіпократа, примчали медики, але жертв їм дісталося вже небагацько

● Наша постійна рубрика «горящая росія». Кадри палаючих складів Wildberries, безперечно, порадували око українського партріота, але деталі цього інциденту змушують реготати ще гучніше. Коли на підприємстві розгорілася пожежа і персонал в ужасі намагався покинути будівлю, охоронці закрили ворота і нікого не випускали…. без огляду. Щоби нічого не вкрали, скориставшись ситуацією, сука, ну що за народ!

Пам’ятаєте ситуацію, коли в русні на летовищі загорівся літак, а всі не могли вийти, бо преміум кинувся рятувати свої чумудани? От це прямо дзеркальна ситуація. Тільки там всі були дуже інтелігентні, бо чернь же на росії на літаках не літає, а тут охоронців тупо затоптали.

Ще згорів штаб мотострілецького полку у Чечні, але тільки разом із документами, ніхто не потрапив у рай до прекрасних гурій, тому доведеться таки пи$дувати на війну в Україні, до некрасивих і злих артилеристів

(Артилерія, ви вогонь, то до красного слівця)

● Ракета, яку русня випустила по Україні, впала у Краснодарському краї. То просто була північнокорейська ракета. Вона не наважилася покидати країну з нормальним тоталітарним режимом.

● Наша постійна рубрика «командырявые». Під час удару по аеродрому «Саки» уколошкали замкомандира 43 штурмового авіаційного полку РФ, підполковника Чорнобривого

● Росію знову всі обіжають. Чехія вимагає від російського посольства 648 тис. євро за оренду землі під празьким комплексом офісних будівель та багатоквартирних будинків. А Латвія хоче націоналізувати «Будинок Москви» через загрозу нацбезпеці.

Ще й Білий дім підтримав конфіскацію $300 млрд із заморожених росактивів, щоби направити їх Україні.

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

● Head Mare хакнули сервісну систему компанії «Галактика ЕАМ», яка надавала послуги з цифровізації «Роснефти», знищили сотні терабайт даних, 390 віртуальних серверів і робочі станції.

● На Росії дефіцить бюджету через низькі доходи на нафту і газ. Власне, як і передрікалося. Я вже давно кажу, що треба стріляти на звук, коли чуєте, що санкції не працюють, особливо якщо звучить з угорським акцентом. Так от бюджетний дефіцит на болотах досяг 3,2 трлн рублів ($36,1 млрд), що відповідає 1,9% ВВП болотного рейху.

● В Нижньому Тагілі зійшли з рейок понад десяток вантажних вагонів, бо хтось підірвав рейки. Вибуховий пристрій був прикріплений до цистерни. Потяг зупинили за кількасот метрів від терміналу «Газпром нафта».

● Суд зобов'язав ФСБ МП повернути державі унікальну пам’ятку історії та архітектури Житомирщини - палац Терещенків, переданий колись жіночому монастирю Святого Різдва Христового. Бо це має бути культурна спадщина національного рівня, а не інкубатор для антиукраїнських ідей. Сестер, які мають Україну та бога в серці, ніщо не зупиняє від переходу в ПЦУ. Нема чого боятися, бойова магія МП вже не діє, доведено судами над Пашей Мерседесом

Пам'ятайте! Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/1000

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович