Сегодня 09:55
Просмотров: 91

У Бразилії заарештовано всі активи Starlink, включаючи машини та літаки

У Бразилії заарештовано всі активи Starlink, включаючи машини та літаки

У Бразилії були конфісковані всі активи Starlink, включаючи транспортні засоби та повітряні судна. Ілон Маск різко розкритикував рішення, назвавши суддю “шарлатаном у суддівській мантії” і стверджуючи, що не існує жодних правових підстав для таких дій.

Конфлікт між урядом Бразилії та Маском триває вже деякий час. Верховний суддя Олександр де Мораєс виніс рішення про арешт активів Starlink у країні, що викликало обурення відомого мільярдера. Маск заперечує легітимність цього рішення і підкреслює, що Starlink є окремою компанією з іншими акціонерами, а рішення судді не має юридичних основ.

Нещодавно Starlink виконала розпорядження про блокування доступу до соціальної мережі X у Бразилії, що підтвердив Верховний суд. Маск звинуватив Мораєса в тому, що той “незаконно карає акціонерів та народ Бразилії”. Ситуація привернула значну увагу місцевих і міжнародних ЗМІ, де обговорюються можливі наслідки для інновацій та інвестицій у технологічний сектор Бразилії. Юридичні експерти зазначають, що дії суду можуть бути обґрунтовані нормами законодавства про цифрові комунікації, але багато спостерігачів бачать у цих заходах загрозу для свободи слова та інвестиційного клімату країни.

Джерело: itechua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 07:26    126
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович