22.04.2019 07:15
Просмотров: 1028

За тиждень обстежено та розміновано понад 35 гектарів території Донецької та Луганської областей

За тиждень обстежено та розміновано понад 35 гектарів території Донецької та Луганської областей

Впродовж тижня сили та засоби підрозділів Головного управління ДСНС України у Донецькій та Луганській областях зі складу Об’єднаних сил залучались до піротехнічних робіт, відновлення пошкоджених житлових будинків та об’єктів інфраструктури, пошкоджених внаслідок артилерійських обстрілів, а також забезпечення функціонування пунктів надання допомоги населенню, розміщених у межах контрольних пунктів в’їзду-виїзду на території Донецької та Луганської областей.

Відповідно до розпоряджень Командувача об’єднаних сил, протягом тижня піротехнічними підрозділами ДСНС зі складу об’єднаних сил проводилися роботи з обстеження та очищення територій від вибухонебезпечних предметів на Донецькій фільтрувальній станції, території, прилеглій до мережі водопостачання населеного пункту Нижня Вільхова Станично-Луганського район, поблизу підземного газопроводу середнього тиску та надземного газопроводу в селі Первомайське Ясинуватського району, та шламонакопичувачі у місті Торецьк.

В ході робіт було обстежено понад 35 гектарів території, виявлено та знешкоджено 11 вибухонебезпечних предметів.

Також продовжуються роботи щодо відновлення двох житлових будинків по вулиці Шахтарській у місті Мар’їнка та вулиці Медичній у місті Красногорівка.

В пунктах надання допомоги, розташованих на території контрольних пунктів в’їзду-виїзду, особовим складом ДСНС було надано допомогу близько шести сотням особі.

Основні зусилля упродовж минулого тижня були зосереджені на підтримці необхідного рівня безпеки населення в межах населених пунктів та об’єктів інфраструктури в районі проведення операції Об’єднаних сил.

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович