12.08.2021 11:30
Просмотров: 975

«Такого не пам'ятаю»: Талашко відповів на звинувачення в харасменті

«Такого не памятаю»: Талашко відповів на звинувачення в харасменті

Народний артист України і викладач Київського національного університету кіно і телебачення імені Карпенка-Карого Володимир Талашко відповів на

У коментарі в сюжеті по телефону він сказав, що дійсно запрошував студенток до себе додому, але «інтимного спілкування» з ними не пам’ятає.

«Роздягав, цілував — такого не було, не пам’ятаю, не знаю. Якогось інтимного спілкування не було … У мене іноді під час навчання репетиції вдома проходили. Але це були не одна-дві (дівчата), а чотири-п’ять. Це було етапом роботи», — сказав Талашко. Більше говорити на цю тему викладач не захотів.

Історії жінок викликали великий суспільний резонанс. У Мережі стали з’являтися коментарі про те, що в театральному вузі панує така атмосфера давно. Зокрема випускниця університету, журналістка Яніна Соколова написала в Facebook, що «Талашко такий там не один». Яніна розповіла, що один з педагогів робив і до неї подібні спроби. Але вона зуміла дати відсіч.

«Я категорично давала відворот метрам, але пам’ять це зберігає. І накладає відбиток на подальше життя … Мені важко уявити, що відчуває молода дівчина, яка приїхала із Золотоноші або П’ятихаток до Києва вчитися, в той момент, коли метр сцени, від якого залежить твоє майбутнє в професії, мацає її тіло і лізе до неї під спідницю, супроводжуючи це поцілунками, які він здійснює своїми народно артистичними губами», — написала Соколова і звернулася до міністра культури й інформаційної політики Олександра Ткаченка з проханням звернути увагу на те, що відбувається в університеті.

Міністр відповів їй в коментарі й обіцяв провести службове розслідування з приводу можливого харасменту у вузі.

«Такого не памятаю»: Талашко відповів на звинувачення в харасменті

У самому університеті заявили, що ніяких скарг — усних або письмових — на поведінку Талашка не було.

Раніше подібний скандал розгорівся в шоу-бізнесі. Співачка Ані Лорак заявила, що продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй співпрацю на «неприйнятних» умовах. Але потім відмовилася від своїх слів.

Співачка Оля Полякова також розповіла, як проходила кастинг в групу «ВІА-Гра» на колінах у Меладзе.
Источник:  Новости Ю

 

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Март
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович