Сегодня 09:09
Просмотров: 181

Навіщо у росії заблокували YouTube

Навіщо у росії заблокували YouTube

Після заходів зі штучного уповільнення швидкості відтворення відео та погроз повного блокування сервісу YouTube з боку російської влади, користувачі на підконтрольній рф території фіксують повну зупинку відеохостингу.

▶️ росія приєдналася до країн, де заблоковано YouTube. У всіх цих країнах, так само як і в рф, є проблеми зі свободою слова та порушенням прав людини. Отже це – чергова демонстрація геополітичного вибору кремля, який є антидемократичним і антизахідним.

▶️ Блокування YouTube – свідчення того, що кремль не хоче миритися з інтернет-ресурсами, які він не контролює. Рішенню про блокування передували величезні зусилля і вкладення коштів у створення пропагандистського YouTube-контенту російською мовою, але цього виявилося замало.

▶️ YouTube є бізнес-інструментом, який дозволяв тисячам росіян заробляти. кремль забрав у них це джерело доходів, бо не є зацікавленим у збільшенні кількості фінансово незалежних громадян.

▶️ У росії вже заблоковано доступ до Facebook, Instagram, тисяч інтернет-сайтів: російських опозиційних та іноземних ресурсів. Це послідовна політика закриття росіян в інформаційному гетто.

▶️ Порушення кремлем права доступу до інформації відбувається не лише в рф, але й на тимчасово окупованих територіях України. москва змушує окупованих українців страждати разом з російськими громадянами.

Джерело: https://t.me/spravdi/40705

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович