11.01.2023 07:33
Просмотров: 434

10 хороших новин 10 січня

10 хороших новин 10 січня

● Непереможна українська армія відбила атаки копрокадаврів у районах населених пунктів Білогорівка, Червонопопівка, Кузьміне Луганської області та Соледар (так @лять, Соледар!), Білогорівка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Курдюмівка, Майорськ, Мар’їнка і Побєда Донецької області. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 19 скупчень лаптів, 6 позицій зеніток і два пункти управління

● Президент позбавив громадянства Медведчука, Козака, Деркача і Кузьміна. Медведчук зараз у Криму, Деркач у розшуку, Козак на росії, Кузьмін у розшуку, тобто реальна користь була тільки від Медведчука у тому, що його обміняли на азовців. Інші в Україну, скоріш за все, ніколи не повернуться і сиділи би там, де не діють угоди про екстрадицію. Я не знаю, наскільки законно їх позбавляти громадянства, але мені чесно кажучи і пох#й, головне, щоби все їхнє майно конфіскували і віддали на потреби армії. Про їхню наглу смерть і так буде кому подбати.

● Нещодавно я писала, що русня у Бердянську вже знімає військову форму, щоби вийти у місто і повернутися не різаними і не пижженими. А тепер, виявляється, Бердянськ ще й місто російських калічів, бо туди звозять усе, що недобила непереможна українська армія. Лапті за тиждень відкрили у Бердянську три нові шпиталі, бо ті, що є, вже переповнені трьохсотими. І як би так, щоби не розкриті свої джерела… вопщем, пи$да деяким трьохсотим

● Народжений повзати літати не буде. Бо санкції. Рік тільки почався, а у русні вже сім аварій з летальними літальними апаратами. То не злітають, то падають, то горять. А все тому, що деталей для літаків тепер ніде не купити, і нових літаків ніде не купити, і пілоти перетворюються на вугілля у безкрайніх українських степах.

Забувайте, що таке мати авіацію, нація хробаків.

● А ще я писала вчора про те, як пи$данулася у ціні російська нафта. Тепер до неї доєдналося, друзі, і вугілля. Європейські країни його не купують, а возити в Азію стає нерентабельним, бо далеко, а балкерів так багато нема. Зима всюди тепла, ціни на газ знижуються. Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко

● Ще з’явилася надія отримати від Штатів бойові машини Stryker у наступному пакеті. Не такі круті як бредліки, але для піхоти теж згодиться.

● Латвія збирається передати нам нову партію Стінгерів. Такі котики, я не можу. Ви би бачили, як латиші радіють кожному підбитому завдяки ним російському танку, русофоби 100500 левелу.

● Крига навколо танків для непереможної української армії потроху починає скресати. Президентка Єврокомісії Урсула фон дер Ляйєн заявила, що Україна має отримати всю зброю, якої вона потребує, зокрема і танки. Шольц (Німеччина виготовляє Леопарди і без їхнього дозволу інші країни передати їх не можуть) заявив, що Німеччина може передати Україні танки Leopard, однак не піде такий крок самостійно. Це при тому, що як мінімум Польща і Фінляндія запросили їхнього дозволу, і Франція також тисне. Реально, заї@ав.

● Наша постійна рубрика «горящая росія». У Москві сьогодні велика пожежа на складі біля метро «Дмитровська», горить на двох тисячах квадратів, у складі парфумерних виробів та гуртожитку. Обвалився дах. Чому ж загорілося, як зрозуміти.

● Непереможна українська армія походя жбонькнула по катеру лаптів на Дніпрі, в районі острова Білогрудий. Кругом, кругом одні врагі… Це вже 17й плавзасіб з початку великої війни

● Вірменія послала нах#й русню з її спільними навчаннями у рамках одекебе. Створення совка провалюється навіть у міні-форматі. Тільки ботоксная дєдушка поки не може цього усвідомити, бо не вміє користуватися інтернетом. Так і сидітиме зі здивованим ї@альником у Гаазі, мовляв, як ви мене знайшли.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/772

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 09:09    95
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович