09.06.2023 07:39
Просмотров: 418

10 хороших новин 8 червня

10 хороших новин 8 червня

● Непереможна українська армія 26 разів натовкла лаптям на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Крилаті козаченьки і суворі ландшафтні дизайнери набили 24 скупчення копрокадаврів, штири ЗРК, 5 пунктів управління, 8 артилерійських підрозділів і ще 2 важливих об’єкти.

● У Луганській абізянській республіці сьогодні дискотека на заводі «Луганськтепловоз», де місцеві макаки з бабуїнами влаштували собі кубельце. Прилетіло також і абізянам у Бердянську, подробиці уточнюються.

● Лапті вкотре підтвердили, що вони дуже опасний народ, бо вони ухерячили українські комбайни, видавши їх за вісім танків леопард. Страшно навіть уявити, що би вони зробили, побачивши справжні леопарди. Мабуть у зведеннях Конашенкова до армії НАТО додалась би армія сардаукарів, яє@у. Танки з динамічною бронею, де екіпаж не сидить на БК це ж явно із космосу.

● 55-річна співробітниця відділу фінансування Міністерства архітектури та будівництва РФ Жанна Романовська закидала військкомат коктейлями Молотова і не пояснила своїх мотивів. Бунт на росії – безсмислений і безпощадний

● У Курській області, в Попово-Лежачах і Тьоткіно внаслідок атаки дронів знову немає світла. Тепер вони можуть відчувати єдність із гордим народом Шемякино (Шмякіно?Чвякіно?Шебєкіно?) і пи$дити одне в одного килими і стіралки. На росії ж саме таке проявляють братські чувства, якщо я не помиляюся.

● Російська зброя через війну в Україні має таку рекламу, що її вже не купує навіть Індія. Крім винищувачів Су-30МКІ, танків Т-90 і гелікоптерів Ка-226Т індійці вирішили не купувати росіянські підводні човни «Амур-1650», обравши субмарини німецького виробництва. Вартість контракту - $5,2 млрд

Кругом, кругом одні врагі. І Лукашенко.

До речі, чому би не бути білоруським субмаринам, якщо на росії продаються білоруські креветки. На Білорусь же досі готовиться нападєніє

● Наша постійна рубрика «сім кар є@ічєскіх». Поки на Алтаї вирують пожежі, у Владивостоку – потоп. Такий, що фури у воді застрягають, і то тільки через опади.

Ідеальний сценарій, щоби половина росії потонула, а половина – згоріла. Компромісний варіант, так би мовити. Обери собі геноцид на свій смак

Що ж ми звірі чи шо

● Сидр з метиловим спиртом вбив вже 30 лаптів і ще близько сотні відправив у ніжні руки російської каральної медицини. Причому цей спирт зберігався у самарських ментів, (а даний сидр – то самарський бренд) і ці менти по ходу виробнику його потихеньку продавали.

Парадоксально, що влада так стривожилася, бо чмобіків на фронті кожен день кладуть у десятки разів більше, скажете ви, але ні. Право русні впиватися майже до смерті, але без смерті росіянська влада охороняє ревно, як чемодан із гівном Путіна. Бо це ж основний генофонд іже з ним електорат.

● Хакери запустили в ефір звернення «РДК» на Кубані та у Ростовської області (уявіть як обісрався Янукович). У жителів Курської, Бєлгородської та Брянської областей своя атмосфера – там Путін закликав їх евакуюватися вглиб Росії голосом Путіна (в це, на жаль, ніхто не повірив бо вже розуміють, що Путіну на них пох#й), але все одно весело. А от кримчанушкам, які замість Аксьонова подивилися ролик про контрнаступ ЗСУ, ї@альники скисли набагато більше, бо це вже дуже схоже на правду, в яку вони поки не хочуть вірити.

● Росіяни взяли в полон… росіян. Пригожин взяв у полон підполковника армії РФ Вінівітіна, який замінував їм відхід з Бахмута. Також вагнерівці викрали в армійців два танки Т-80, чотири гармати, Камаз і БМП, зґвалтували одного з солдатів бригади Вінівітіна, а ще кількох викрали і намагалися поміняти на боєприпаси.

РДК ж захопили полонених на Бєлгородщині, а губернатор у відповідь прикинувся креветкою і заявив, що там вже всіх мабуть убили, тому чого метушитися

● А зраз про серйозне. Цього тижня йо@ана русня підірвала Каховську ГЕС. Це страшне горе. Я знаю, що ви вже не вивозите. Я теж не вивожу. Дихати після такого… Ми всі зараз дихаємо як крізь товщу води. Розриває серце і легені. Але ми живі.

Далі вони підірвуть ЗАЕС. Кримський Титан. Все, до чого дотягнуться.

Але знаєте що? Ми будемо жити. Рятувати своїх котів, смажити сирники, купувати півонії і зберігати насіння на розсаду.

Ми найживучіша нація у світі. Тому що ідіть нах#й, от чому.

І знаєте ще що? Ми ж ще й щасливими примудряємося бути. От прям зараз. правда? А хто так ще може?

А більше ніхто. Тому без нас на цій землі – ніяк. Саме без вас - ніяк.

І не забудьте погладити котика, чи хто у вас там

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/917

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Июнь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович