27.07.2024 07:02
Просмотров: 257

На Харківщині поліцейські взяли участь у профілактичних заходах щодо протидії нелегальній міграції

На Харківщині поліцейські взяли участь у профілактичних заходах щодо протидії нелегальній міграції

Для ефективного реагування на факти порушень міграційного законодавства працівники управління міграційної поліції та державної міграційної служби створили робочу групу. Діяльність групи направлена на перевірку дотримання правил перебування в Україні нелегальних мігрантів та інших іноземців, які не мають підстав для перебування в державі, а також притягнення їх до відповідальності.

З початку заходів правоохоронці виявили 68 порушників. Щодо них складено адміністративні протоколи за ст. 203 (порушення іноземцями правил перебуванням в Україні) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліцейські ГУНП в Харківській області опрацювали адміністративні матеріали за фактами правопорушень, вчинених іноземцями, за результатами яких підготовили та направили до ГУДМС України в Харківській області 48 поданнів на примусове повернення іноземців та осіб без громадянства в країну походження, з яких 27 вже задоволено. Також направлено 13 пропозицій щодо заборони в’їзду іноземців та осіб без громадянства в Україну. 7 з них вже отримали таку заборону. Запропоновано скасувати чотирьом порушникам посвідки на постійне проживання в Україні та дозволи на імміграцію.

До кримінальної відповідальності поліцейські притягнули 21 особу, яким повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення.

Поліція постійно слідкує за дотриманням законодавства не тільки громадянами України, а й іноземцями та особами без громадянства. У разі вчинення громадянами інших держав правопорушень, поліцейські жорстко реагуватимуть. Це вжиття заходів для скасування правопорушникам посвідок на тимчасове/постійне місце проживання в Україні та видворення в країну походження.  

Джерело: https://t.me/police_kh_region/29730

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович