18.03.2024 11:00
Просмотров: 297

Трамп на зустрічі з виборцями розповів повністю вигадану історію про те, як він нібито перехитрив демократів

Трамп на зустрічі з виборцями розповів повністю вигадану історію про те, як він нібито перехитрив демократів

Трамп на зустрічі з виборцями розповів повністю вигадану історію про те, як він нібито перехитрив демократів, оприлюднивши "запис" телефонної розмови з Зеленським у 2019 році, яка стала ключовим фактором першого імпічменту Трампа.

Він заявив, що дозволив демократам робити "все більш дикі і дикі" заяви про те, що він сказав Зеленському, "а потім ми опублікували запис".

Трамп стверджував, що коли Ненсі Пелосі, яка тоді була спікером Палати представників, "почула" цей запис, вона була розлючена тим, що її обдурили попередні "неправдиві" описи дзвінка її союзників.

Трамп стверджував, що Пелосі сказала: "Давайте просто зробимо вигляд, що він це зробив, і продовжимо рухатися вперед". 

У CNN перевірили факти: Історія Трампа — цілковита вигадка. Жодного запису його розмови із Зеленським ніколи не було оприлюднено; Пелосі не могла розсердитися на своїх союзників після прослуховування запису розмови, оскільки вона ніколи не чула запису цієї розмови. 

Те, що Білий дім фактично оприлюднив у вересні 2019 року, було приблизною письмовою стенограмою розмови, яка скоріше підтверджувала, ніж суперечила основним твердженням урядового викривача про те, що сказав Трамп. 

Речник Пелосі заявив, що історія Трампа є "нісенітницею без фактів"

---------

В інтерв'ю Fox News Трамп ухильно відповів на запитання, чи продовжить він допомагати Україні зброєю, чи дозволить Путіну окупувати частину або всю Україну, якщо його знову оберуть президентом.

Він сказав, що сподівається, що до такого вибору не дійде. До того часу, поки він візьме на себе повноваження президента, пройде багато часу, більше дев’яти місяців. За його словами, для війни і політики це "вічність".

Також Трамп зазначив, що питання війни в Україні є для нього дуже болючим, бо якби він був президентом, Путін ніколи б не наважився на вторгнення

Джерело: https://t.me/ukrpravda_news/42481

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович