Сегодня 07:31
Просмотров: 241

У Трампа був поганий вечір. Дебати...

У Трампа був поганий вечір. Дебати...

Він багато разів потрапляв у її пастки, робив те, що його просили не робити, — аналітик Fox News Брит Г'юм про виступ Трампа на дебатах.

Журналіст лояльного до республіканців каналу визнав, що Трамп навряд чи може занести собі в актив дебати проти Камали Гарріс. За словами Г'юма, політик часто нервував, скаржився і не міг зберегти спокій. Гарріс, навпаки, була зосереджена і не реагувала на заяви опонента.

"Вона підійшла до дебатів у дуже хорошій формі. І як довго це продовжиться — зараз лякає багатьох. Але, якщо говорити про сьогодні, то це, по суті, був її вечір", — підсумував Г'юм.

Оглядачі телеканалу NBC News також звернули увагу, що Трамп занадто злився під час реплік Гарріс, програв їй у битві поглядів і загалом відповідав непослідовно та часто не по суті. Аналітики зазначають, що Гарріс краще комунікувала з аудиторією на камеру, а самого Трампа змушувала занадто часто відвертати погляд або дивитися у підлогу.

"Очевидно, що йому було не комфортно", — підсумували оглядачі.

-------------

Ці дебати — найкращі за всю мою політичну кар'єру, — Дональд Трамп після дебатів з Камалою Гарріс.

Команда Трампа також з оптимізмом висловилася про виступ свого кандидата, ще до завершення ефіру опублікувавши допис у соцмережах зі словом "Перемога".

Однак, за повідомленнями американських журналістів, впевненого у собі політика чекає нищівна критика від однопартійців, які вважають, що він провалив протистояння з Гарріс.

Зокрема, як повідомив оглядач MSNBC Тім Міллер, сенатор Ліндсі Грем назвав виступ Трампа "катастрофою" і закликав звільнити команду, яка готувала його до дебатів.

------------

Співачка Тейлор Свіфт публічно підтримала кандидатуру Камали Гарріс на пост президента США після дебатів.

"Я віддам свій голос за Камалу Гарріс і Тіма Волза на президентських виборах 2024 року", — написала Свіфт в Інстаграмі.

Вона розповіла, що на її рішення виступити публічно вплинули створені за допомогою ШІ фотографії, опубліковані Дональдом Трампом. На них Свіфт нібито підтримує кандидатуру республіканця.

"Це привело мене до висновку, що я повинна бути дуже відверта з приводу моїх реальних планів на цих виборах", — написала співачка.

Вона підписала пост "бездітна кошатниця", натякаючи на образливі коментарі, зроблені кандидатом у віцепрезиденти від республіканців Джей Ді Венсом щодо Камали Гарріс.

Зазначимо, що американські ЗМІ не один місяць обговорювали "фактор Свіфт" на президентських виборах. Співачка є однією з найпопулярніших медійних персон у США і має багатомільйонну армію прихильників, більшість із яких — жінки. Думка кумира для них, на думку аналітиків, може стати важливим фактором при голосуванні, а відтак — значно вплинути на результати виборів.

У Трампа був поганий вечір. Дебати...

Джерело: https://t.me/znua_live/166381

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:42    142
10.09.2024 08:40    145
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович