10.05.2017 10:14
Просмотров: 1476

Про ватні види безхребетних ссавців

Про ватні види безхребетних ссавців

Дозвольте продовжити тему про Україну в ролі фармацевта. Здається, зроблено наукове відкриття в зоології та патології безхребетних ссавців.

Спочатку вимушений визначитися з науковою термінологію.

Активна ватна протоплазма – учасники мітингів «… спасі…ввєді», хворі на православ’я головного мозку, активісти окупендумів, мережевий ватний планктон тощо, які мають гостру форму хвороби руськомірства/победобесія/кримнаш/або всі разом.

Пасивна ватна протоплазма – носії хронічної форми активної протоплазми, що зовні не проявляється.

Про стан науки в питанні ідентифікації та лікування патологій у ватної протоплазми на сьогодні відомо наступне. Протоколи лікування активної вати розробляються, з’явилися перші клінічні експерименти на пацієнтах. Пасивні ватні організми шкодять самі собі, оскільки, як відомо, мозок, яким не користуються, швидко атрофується. Якщо хвороба буде загострюватися та загрожувати людям, вірогідно, вата буде лікуватися зазначеними вище методами.

Пробачте колеги, за нагадування, можливо, очевидних для вас хрестоматійних понять. Це було важливо для усвідомлення місця мого відкриття в системі наук про ватних ссавців. Виявляється, є ще один різновид вати. Навіть складно підібрати до нього назву. Поки дав робочу – гібридна ватна протоплазма. Може запропонуєте точнішу?

Випадково відкрита мною гібридна форма хвороби, боюся, може виявитися найнебезпечнішою для людей, які оточують хворого.

Спочатку опишемо клінічну картину. Гібридна вата в звичайному життєвому середовищі веде себе як людина. Точніше надзвичайно якісно нею прикидається. Однак в певний момент гібридна протоплазма зненацька нападає. Після чого швидко замітає сліди, щоб знов перевтілитися в звичайну людину.

Мої дослідження показали, що ці істоти дуже люблять нападати на найдорожче, що є у людей – на їх дітей. Тестування показують, що гібриди не безпідставно вважають українських дітей найуразливішою своєю здобиччю для вато-зомбування.

На цьому дозвольте закінчити з теорією, яку ще слід розробити. Перейду до опису небезпечного натурного експерименту, учасниками якого несподівано стала моя родина.

Наша дитина поза школою відвідує гурток за інтересами для учнів молодшої школи, що фінансується бюджетом міської громади. В цьому закладі викладають за сумісництвом особи із вченими ступенями. Вони в основний час працюють в державних закладах НАН України, отримуючи зарплату з бюджету. Напевне, ви вже здогадалися, що то і є вони – ті гібридні безхребетні ссавці нового відкритого мною біологічного виду.

Все почалося з того, що моя дитина повернулася з гуртка із завданням «нарисавать Пабєду». Мені не вдалося допомогти знайти зв’язок між науковим напрямком гуртка та додатком до документу про капітуляцію Німеччини від 8.05.45 р.. Проте певні підозри виникли вже тоді. В решті придумали намалювати червоний мак, сподіваючись обережно натякнути викладачам, яких тоді ще сприймали за людей, на рік 1939 та день жалоби 8 травня.

З тим і відправилися на поточне заняття гуртка, де таки стався напад гібридних потвор. Молодшим школярам втовкмачувалася отрута про ідеальний СРСР та поганих фашистів, про ключовий вплив Сталіна у відбудові України та її науки в повоєнні роки – «в глаза смотри …». Бандерівці гірше фашистів, вони чомусь «гади» боронили рідну землю від «савєцкіх асвабадітєлєй», а зараз пам’ятники «барцам за мір ва всьом мірє» руйнують, а держава потурає, навіть законами.

Знущання тьоті та дяді тривало декілька годин, оскільки доступ на територію цього закладу батькам обмежений. Дітей таки змусили малювати «пабєду», вони ж захищалися як могли, ніхто колорадок не малював.

Перейдемо, як кажуть, до підсумків дослідження.

Щодо мімікрії гібридних ватанів під звичайних українців доповідаю наступне. Отруюючи мозок наших дітей комуністичною політінформацією, самі ватани обізнані з тим, що відбувалося в їх науці під патронатом Сталіна. Вдалося знайти матеріали наукової установи, де ця вата працює. Там червоноармійські звірства, як і фашистські, детально описані і належно оцінені. Знаючи про це, гібриди вправно маскуються, підлаштовуючись під цю офіційну позицію, очікуючи слушного часу для нападу.

Щодо підвищеної небезпеки для людей з боку гібридів, зазначимо наступне. Загроза криється в тому, що ці потвори спекулюють на своєму науковому авторитеті. Разом з наукою, що бажає вивчати дитина, авторитетом викладачів проштовхуються руськомірні міфологеми. Все робиться тихцем, про згоду батьків мова не йде. Гібридна протоплазма з науковими ступенями бере наших дітей в заручники. Психіка дитини вводиться у пограничний стан для зомбування: гурток є для неї надцінним, а руськомірне навантаження до нього – повністю суперечить родинному духу.

Здавалося б, що у випадку ватних гібридів доцільно застосувати ті ж самі протоколи лікування, що і для агресивної протоплазми. Аналіз наявних ліків, нажаль, показав їхню неефективність у випадках застосування до гібридних випадків хвороби.

Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» передбачає покарання за зображення Сталіна або виконання фрагменту гімну Киргизької РСР тощо.

Проте контроль над діяльністю описаного виду гібридних ватанів, на скільки вдалося розібратися, законодавством не передбачено. Пікантною особливістю є джерела фінансування життєдіяльності вказаних істот: за їх сумісництвом це бюджет міської громади, а за основною роботою в Національній академії наук України – державний бюджет.

Чи не час вимагати від депутатів ефективніших ліків проти нового виду пошесті?

Источник: defence-line.org

Автор: SVAT

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович