03.02.2019 07:26
Просмотров: 1094

Украерорух став учасником регіональної програми НАТО

Украерорух став учасником регіональної програми НАТО

Делегація фахівців Украероруху стала учасником розробки концепції дій щодо впровадження регіональної програми НАТО з безпеки повітряного простору (RASP) у ході дводенної робочої наради 29 – 30 січня 2019 року за участю представників шести країн-учасників програми в київському офісі представництва НАТО в Україні.

Передає Національний Промисловий Портал з посиланням на прес-службу підприємства.

Українську сторону представили фахівці Повітряних сил Збройних сил України, Державної авіаційної служби України та Украероруху. Делегацію представників підприємства очолив директор Украероруху Дмитро Бабейчук.

«Наша участь у розробці цієї концепції дозволяє засвідчити послідовність і ґрунтовність співпраці з Північноатлантичним альянсом та високий фаховий рівень кожної сторони в підходах до реалізації програми НАТО RASP – флагманського проекту взаємодії Україна – НАТО в контексті безпеки повітряного простору. Розроблений спільно з партнерами документ стане підґрунтям до подальшого формування чіткого плану заходів з реалізації програми RASP. Це дуже важливо для підвищення рівня координації використання повітряного простору та безпеки повітряного руху, зокрема й у контексті своєчасного реагування на потенційні загрози цивільній авіації. І також це черговий крок на шляху до вступу України в НАТО», – наголосив директор Украероруху Дмитро Бабейчук.

Як відомо, у сфері забезпечення безпеки організації повітряного руху Україна залучена до реалізації програми НАТО RASP, що передбачає, зокрема, обмін інформацією про повітряну обстановку, координацію дій сусідніх країн щодо своєчасного реагування та протидії загрозам загальному повітряному руху.

Источник: uprom.info

Автор: Євген Гура, редактор Національного промислового порталу

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович