26.11.2019 07:16
Просмотров: 875

Екс-глава НКРЕКП Вовк не оголошений в міжнародний розшук, - адвокат

Екс-глава НКРЕКП Вовк не оголошений в міжнародний розшук, - адвокат

Інформація про те, що ексглава НКРЕКП Дмитро Вовк оголошений в міжнародний розшук, не відповідає дійсності

Про це повідомила адвокат Ірина Одинець в Facebook.

"Сьогодні видання "Українські новини" з посиланням на неназване "джерело в правоохоронних органах" повідомило у вигляді факту, що Інтерпол оголосив мого підзахисного Д.Вовка в міжнародний розшук. Хочу повідомити, що на даний момент ця інформація не відповідає дійсності", - написала вона.

Одинець опублікувала посилання на сайт Інтерполу, де серед розшукуваних не значиться людина з призвіщем Вовк.

"Перше і ключове - офіційний сайт Інтерполу досі переконаний, що жодної людини з прізвищем "Вовк" з України в розшуку немає. Друге, неназване "джерело у правоохоронних органах" - це надзвичайно надійне і верифіковане джерело інформації (насправді, ні!). Хочу підкреслити, що розголошення таємниці слідства - це злочин", - заявила вона.

При цьому Одинець підкреслила, що сторона слідства отримала рішення суду про обрання запобіжного заходу Вовку тільки 21.11.2019 р.

"Фізично неможливо за цей час рішення перекласти на одну з офіційних мов Інтерполу, передати його в українське бюро, а звідти, відповідно, в центральний офіс Інтерполу", - переконана вона.

На її думку, ми стаємо свідками чергового випадку тиску.

"Хочу в черговий раз подякувати шановним представникам НАБУ і САП за дотримання принципів чесноти, а також використання ЗМІ у своїх кілька відмінних від законних інтересах. Адже, коли в суді в якості доказів надати нічого, детективам і прокурорам залишається грати роль "неназваних джерел", - написала юрист.

• Солом'янський районний суд Києва надав дозвіл на арешт колишнього голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Дмитра Вовка.

Источник: espreso.tv

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    948
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович