14.08.2020 00:06
Просмотров: 930

Ілона Маска попросили відправити Лукашенка на Марс

Ілона Маска попросили відправити Лукашенка на Марс

Блогери з популярного каналу в Telegram пропонують відібрати в Лукашенка автомобіль Tesla.

Засновник компанії Tesla, відомий американський бізнесмен Ілон Маск у соцмережі Twitter запропонував допомогу Білорусі, де вже п’яту добу тривають протести.

Користувачі соцмереж активно просять іноземних зірок поширювати інформацію про події у Білорусі на свою аудиторію. З таким же проханням у Twitter звернулися до Маска. Він відповів: «Шкода це чути. Чим ми можемо вам допомогти?».

Ілона Маска попросили відправити Лукашенка на Марс

У відповідь Маску запропонували публічно підтримати мітингувальників, як, наприклад, це вже зробив Джаред Лето — актор і лідер американської рок-групи Thirty Seconds to Mars.

Були й більш екзотичні варіанти. Наприклад, відправити Лукашенка на Марс. А ось білоруський Telegram-канал «Чай з малинавым варэннем» запропонували інший вихід — забрати у Лукашенка автомобіль Tesla.

Нагадаємо, 9 серпня в Білорусі відбулися вибори президента. За попередніми результатами, Олександр Лукашенко здобув понад 80%, а кандидатка від опозиції Світлана Тіхановська — близько 10%. Проте вона відмовилася визнавати офіційні результати виборів і закликала людей протестувати.

 

У різних містах країни розпочалися протести, які влада жорстоко придушує, застосовуючи водомети, світло-шумові гранати та гумові кулі.

11 серпня Світлана Тіхановська покинула Білорусь і прибула в Литву. Протести у країні тривають.
Источник:  Новости Ю


Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович