03.06.2024 07:57
Просмотров: 262

Значну частину відео про конфлікти з військовими ЗСУ та працівниками ТЦК знімають росіяни на ТОТ, - Сухопутні війська

Значну частину відео про конфлікти з військовими ЗСУ та працівниками ТЦК знімають росіяни на ТОТ, - Сухопутні війська

У Сухопутних військах України заявили, що значна кількість відео про конфлікти з військовими ЗСУ та працівниками ТЦК є продуктом ворожих підрозділів інформаційних операцій

Про це Сухопутні війська повідомили у Telegram.

У Сухопутних військах зокрема розповіли, що отримують дані про організацію зйомок таких відео на тимчасово окупованих територіях України: "Елементи типові: люди в українському однострої разом із людьми у формі Національної поліції вступають у конфлікти з "місцевими жителями".

Для такого контенту імітують побиття, також на кадрах присутні мікроавтобуси й автомобілі з чорними номерами та українськими номерами різних регіонів реєстрації. росіяни використовують нейтральні локації, які важко визначити, кажуть у військах.

"Одночасно з цим самі відео поширюються у поганій якості - це також імітація "природності". Раніше ворожі фахівці використовували більш професійний монтаж і не досягали результату, а отже - противник удосконалюється", - йдеться у повідомленні.

Окрім імітації конфліктів готуються відео про військовослужбовців ТЦК, які вживають спиртні напої, наркотики, перебувають у закладах харчування та в супроводі жінок.

У Сухопутних військах наголосили, що за останній час у мережі з'явилося кілька подібних відео, які набули активного поширення.

"Підкреслюємо, що всі справжні ситуації, які мають місце, ретельно вивчаються, проводяться необхідні службові перевірки, а громадськість інформується в установленому порядку. Проте ми зобов'язані повідомляти, коли високим статусом військовослужбовців ЗСУ маніпулює ворог", - додають військові.

● 10 травня українська розвідка попереджала українців про нові витоки ворожих ІПСО через загострення ситуації на фронті. Основною метою є розкол українського суспільства.

Джерело: espreso.tv

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Июнь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович