11.06.2024 07:41
Просмотров: 254

владімір путін не має наміру зупинятися на Україні, де його перемога означатиме війну проти НАТО

владімір путін не має наміру зупинятися на Україні, де його перемога означатиме війну проти НАТО

владімір путін не має наміру зупинятися на Україні, де його перемога означатиме війну проти НАТО, — колишній очільник Центрального розвідувального управління США (ЦРУ) Девід Петреус.

Західні союзники України повинні робити більше для перемоги у війні з росією, оскільки путін "дуже чітко дав зрозуміти", що хоче принести нову війну в Європу.

"Війна в Україні може поширитися на регіон, якщо путін досягне успіху в Україні. Молдова, очевидно, буде наступною. Після цього це може бути Литва або одна з інших країн Балтії", — заявив Петреус.

Окремо Петреус зазначив, що одним із важелів, який допоможе Україні перемогти росію, це розвиток власних технологій.

"Пам'ятайте, що те, що вони зробили в Чорному морі, було зроблено не їхніми кораблями чи моряками, а їхніми безпілотними літальними апаратами. Морські безпілотники, повітряні безпілотники і протикорабельні ракети дозволили їм потопити третину кораблів Чорноморського флоту", — наголосив ексочільник ЦРУ.

Однак, на переконання Петреуса, ключ до перемоги у війні полягає в тому, щоб Україна швидко збільшила свою чисельність і військову міць — за допомогою своїх західних союзників.

"Реальність складна, і це ще одна причина, чому ми повинні робити все можливе, щоб допомогти Україні всіма можливими способами", — підсумував він.

Джерело: https://t.me/znua_live/152281

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Июнь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович