08.02.2020 06:52
Просмотров: 874

Антикорупційцний суд поскаржився Холодницькому на його прокурорів

Антикорупційцний суд поскаржився Холодницькому на його прокурорів

Вищий антикорупційний суд направив листа керівнику САП Назару Холодницькому зі скаргою на прокурора, який прийшов до суду без матеріалів звинувачення.

Джерело: пресслужба ВАКС

Деталі: У ВАКС повідомили, що головуючий суддя в одному з кримінальних проваджень скерував листа керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури із проханням вжити необхідних заходів щодо недопущення випадків у майбутньому, коли прокурор приходить в суд без матеріалів провадження.

Йдеться про кримінальне провадження за обвинуваченням колишньої начальниці управління капітального будівництва Волинської обласної державної адміністрації, яка звинувачується у зловживанні владою.

Під час чергового судового засідання, яке відбулось 24 січня 2020 року, прокурор САП заявив клопотання про встановлення наступного порядку дослідження доказів: дослідити письмові докази сторони обвинувачення, допитати свідків сторони обвинувачення, дослідити письмові докази сторони захисту та допитати обвинувачену.

Колегія суддів клопотання прокурора задовольнила. У той же час, прокурор заявив клопотання про відкладення судового засідання через те, що у нього відсутні матеріали кримінального провадження.

У ВАКС заявили, що через неналежний рівень підготовки сторони обвинувачення судовий розгляд довелося відкласти на місяць.

Нагадаємо: Раніше в інтерв'ю Радіо НВ Холодницький розповів, що в САП працюють 35 прокурорів. Зараз проводиться додатковий набір прокурорів на 11 вакансій, вони отримуватимуть зарплату близько 70 тисяч грн. на місяць.

Источник: pravda.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: САП, суд

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович