Сегодня 08:51
Просмотров: 150

Підрозділи активних дій ГУР МОУ, як хірургічний скальпель ― ріжуть там, де треба, ― Андрій Черняк

Підрозділи активних дій ГУР МОУ, як хірургічний скальпель ― ріжуть там, де треба, ― Андрій Черняк

Зміцнення України та максимальне знесилення держави-агресора росії ― представник ГУР МО України Андрій Черняк розповів про стратегічну мету та особливості роботи воєнних розвідників в умовах повномасштабної війни в інтерв’ю для каналу “Ми Україна”.

“Ми не лише на фронті. Наші операції відбуваються абсолютно всюди. Всюди працюють наші люди, які щодня і зокрема в цю хвилину роблять все, щоб максимально знесилити ворога”, — наголосив Андрій Черняк.

Окрему увагу він зосередив на діяльності українського підпілля.

“Українське підпілля активно працює ― люди чекають на повернення України. Люди йдуть на співпрацю, незважаючи на дуже потужну контррозвідувальну діяльність ворога: за найменшою підозрою тебе можуть заарештувати, ув’язнити без суду і слідства. Попри це, люди все одно звертаються до нас, працюють з нами, дуже активно допомагають”, ― сказав представник ГУР МОУ та подякував усім, хто діє на тимчасово окупованій території.

Андрій Черняк нагадав, що ключовим завданням розвідки залишається збір та аналіз інформації про наміри ворога, розповів про зміни у використанні під час війни новітніх технологій, зокрема безпілотних, а також описав роботу бойових підрозділів Воєнної розвідки України.

“Підрозділи активних дій ГУР МО України ― це ніби скальпель, який робить надріз в потрібний час і в потрібно місці”, ― заявив він.

Про діяльність розвідників на землі, у небі, в морі та кіберпросторі, особливості планування та реалізації успішних операцій ГУР МО України, зокрема й на росії ― дивіться в інтерв’ю: https://youtu.be/mGMejVn-GyM?si=RjSvwuPTzMGuRhvW

Джерело: gur.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:58    103
Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович