20.07.2023 06:36
Просмотров: 697

Скандальні тендери на місцях: барабанів і сковорідок в укриттях більше не буде?

Скандальні тендери на місцях: барабанів і сковорідок в укриттях більше не буде?

● Міський голова м. Бровари, Ігор Сапожко

На сьогоднішній день, є на що витрачати гроші: на сховища і на тимчасові укриття. Тож народні депутати в праві контролювати цей процес. Я беру виключно свій приклад: у нас є програма соціально-економічного розвитку, у якій передбачається робота і покращення соціальних обʼєктів. Окрім цього, є програми, які направлені на будівництво укриттів подвійного призначення. ббрабани можуть почекати.

● Народний депутат України, фракція «Європейська солідарність», Володимир Арʼєв

Заява Арахамії – індикатор того, що переводяться стрілки і це видає наміри про спроби поставити повністю під свій контроль місцеві органи влади. Якщо будуть втручатися в роботу місцевого самоврядування, постраждають абсолютно всі сфери, бо контроль, як ми бачимо, або недостатній, або свідомо починають на цих закупівлях дерибанити бюджет. Я схиляюся до другого варіанту.

● Народний депутат України, фракція «Слуга народу», Олександр Мариковський

Верховна Рада могла б мати ініціативу і взяти її у свої руки щодо створення на базі діючих інституцій, які є у парламенту на базі комітету, наприклад місцевого самоврядування, або створення ТСК щодо можливих нецільових, або не нагальних видатків і таким інструментом повпливати, в адекватний спосіб, на місцеву владу.

● Голова фракції партії «Голос» у Київраді, Григорій Маленко

Якщо буде політична воля, то знайдуться і юридичні можливості, і буде аргументація необхідності…єдине, що я вважаю – це повністю недоречна історія тому що саме місцеві ради мають визначити, що вони вважають за першочергове або другорядне. В кожному регіоні різні задачі, різні питання. Спустити з гори перелік, що можна, а що ні – не правильно.

Джерело: https://t.me/radarbay/13439

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович