13.01.2024 08:50
Просмотров: 456

ДБР провело обшуки в одному з київських районних судів

ДБР провело обшуки в одному з київських районних судів

ДБР провело обшуки в одному з київських районних судів у межах справи привласнення майна власниками та менеджментом «Банк «Фінанси та Кредит»

● Працівники ДБР продовжують досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом привласнення майна власниками та менеджментом АТ «Банк «Фінанси та Кредит» та їх спільниками.

● Нагадаємо, що екснардеп, акціонер банку АТ «Банк «Фінанси та Кредит» створив злочинну організацію з метою розтрати майна установи та легалізації коштів в особливо великих розмірах.

● Аби уникнути кримінальної відповідальності екснардеп звернувся за допомогою до судді одного з районних судів міста Києва.

● У межах кримінального провадження правоохоронці провели обшук в службових кабінетах судді та вилучили речові докази правопорушення.

● Підкреслимо, що необхідність проведення слідчих дій у приміщенні суду жодним чином не пов’язана із виконанням своїх службових обов’язків та здійсненням законного судочинства судді вказаного суду або інших працівників суду. Слідчі дії не мають на меті здійснення тиску на суддю, втручання у здійснення правосуддя, та перешкоджання діяльності судді чи виконанню ним службових обов'язків.

● Досудове розслідування здійснюється за фактом заздалегідь не обіцяного сприяння учасникам злочинної організації, вчиненого службовою особою з використанням службового становища, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 256 КК України.

● Наголошуємо на тому, що ДБР діє з суворим дотриманням Закону!

● Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора.

Джерело: https://t.me/DBRgovua/4099

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович