02.11.2023 09:40
Просмотров: 500

Правоохоронці проводять обшуки у справі щодо організації нардепом незаконного перетину кордону іншою особою

Правоохоронці проводять обшуки у справі щодо організації нардепом незаконного перетину кордону іншою особою

● Працівники ДБР спільно з СБУ проводять обшуки за фактом незаконного переправлення громадянина за кордон до якого може бути причетний народний депутат України.

● За інформацією, наявною у слідства, нардеп у змові з іншими особами організував незаконний виїзд за кордон брата своєї цивільної дружини.

● Родич співмешканки народного обранця намагався виїхати з території України до Республіки Молдова на автомобілі через один з пропускних пунктів.

● Як підстава для перетину державного кордону ним були надані документи внесені в систему «Шлях» - витяг з розпорядження Київської обласної військової адміністрації про виїзд за межі України водіїв, що здійснюють перевезення для потреб ЗСУ та інших формувань.

● Цей дозвіл він отримав на замовлення Вишгородської районної військової адміністрації на підставі клопотання Громадської організації «МЕДІАОБОРОНА». Сам «родич» пізніше засвідчив, що не обізнаний з діяльністю цієї громадської організації.

● Також з’ясувалось, що насправді чоловік, за вказівкою народного депутата, мав прибути до Кишинева, де мав чекати подальших інструкцій щодо перегону особистого елітного авто народного обранця з автостоянки міжнародного аеропорту Кишинева до Відня.

● Враховуючи обставини, Генпрокурор України відкрив кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 332 ККУ.

Джерело: https://t.me/DBRgovua/3945

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович