Сегодня 06:09
Просмотров: 176

путін облажався зі складом учасників "Восточного экономического форума"

путін облажався зі складом учасників Восточного экономического форума

В росії триває 9-й "Восточный экономический форум", засідання відбувається у Владівостоці.

І перше, з чим путін облажався, - склад учасників. Очікували десятки, якщо не сотні офіційних осіб. Загалом мали бути 6000 учасників з 70-х країн. А по факту з іноземних керівників з'явились прем'єр Малайзії і заступник голови КНР Хань Чжен. Решта, як пише російська преса, "відмовились їхати". Пєсков це виправдав жорсткими антиросійськми санкціями.

Так що фактично "ВЭФ" став внутрішньою російською подією. І саме росіянам путін озвучував нову концепцію мирних переговорів.

Нагадаю, перед швейцарським самітом миру він публічно висунув ультиматум: Україна має відмовитись від 4-х областей, причому в адміністративних кордонах, а не по лінії фронту. Тепер же путін раптом послався на стамбульські пропозиції як "справжні", на противагу іншим, "ефемерним".

Це там, де Україна відмовляється від НАТО (це назвали "дотриманням постійного нейтралітету" - при тому, що по понад 500 роках навіть Швейцарія відмовляється від нейтральної позиції через росію). А заодно від ядерних намірів і від іноземного контингенту та зброї (тобто, від Петріотів в тому числі). Ніяких спільних з НАТО навчань. Ну і ідіотична "законодавча заборона фашизму, нацизму і агресивного націоналізму". Там десь ще були права русскоязичних і російської мови.

І за отаку закріплену беззахисність та відмову від себе путін був готовий пообіцяти "більше не нападати на Україну" і лишити за росією окуповані Донбас і Крим. Отака "обопільно вигідна мирна угода".

Бо милостива згода путіна на залучення третіх країн як гарантів цієї порнографії - це ні про що.

І обов'язковий рефрен цієї пісні: "росія ніколи не відмовлялась від переговорів щодо України".

Фактично, вже всі представники російської еліти так чи інакше висунули вимоги переговорів. Схоже, путін хоче прискорити процес і реалізувати перший крок до президентських виборів в США. Не дарма ж Мєдвєдєв буквально вчора заявив, що для росії різниці нема - Гарріс чи Трамп, в значенні, що обидва варіанти погані для росії і провадитимуть антиросійську політику.

Щось змушує путіна поспішати. І це навряд невдоволення росіян - 78% підтримки війни і дій путіна заперечують цю версію. Однак путіну явно потрібна передишка.

Джерело: https://t.me/allgolobutsky/28908

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:27    60
Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович