19.05.2020 09:59
Просмотров: 869

У Могилеві-Подільському судитимуть російського офіцера, який намагався підкупити українського прикордонника

У Могилеві-Подільському судитимуть російського офіцера, який намагався підкупити українського прикордонника

Обвинувальний акт відносно хабародавця сьогодні скеровано до Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області.

Як раніше повідомлялося у пункті пропуску «Могилів-Подільський» під час спроби підкупити старшого лейтенанта Держприкордонслужби затримали громадянина Молдови. За цим фактом розпочали досудове розслідування за злочин, передбачений ч. 1 ст. 369 КК України. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалось слідчим СУ ГУНП у Вінницькій області, за оперативного супроводження відділу внутрішньої безпеки Могилів-Подільського прикордонного загону Управління внутрішньої та власної безпеки «Південь». Під час розслідування з’ясувалося, що у затриманого молдованина подвійне громадянство. Злочинець має також російський паспорт та звання лейтенанта запасу збройних сил РФ. Затриманий мав намір за хабар вирішити питання проїзду через український кордон двох пасажирських автобусів з Росії. Після невдалої спроби підкупити українського прикордонника, злочинця затримано військовою прокуратурою Вінницького гарнізону, предмет злочину - 50 тис. російських рублів вилучено.

Нагадаємо, санкція ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачає покарання затриманому молдованину/росіянину у виді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Источник: dpsu.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: граница, суд

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович