16.05.2023 06:10
Просмотров: 349

Велика Британія зобов’язується підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно

Велика Британія зобов’язується підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно

"Оскільки війна в Україні досягає чергової важливої фази, надзвичайно важливо, щоб Сполучене Королівство та його союзники залишалися твердими в нашій постійній підтримці України, оскільки вони прагнуть витіснити російські сили зі своєї суверенної території. Оскільки Фінляндія тепер є повноправним членом НАТО, а Швеція, як очікується, завершить вступ у найближчі місяці, Путіну вдалося лише забезпечити, щоб наш Альянс став сильнішим, ніж будь-коли. Я з нетерпінням чекаю співпраці з іншими начальниками оборонних відомств, щоб завершити трансформацію стримування та оборони НАТО напередодні липневого саміту НАТО у Вільнюсі." - наголосив під час засідання Військового комітету НАТО Голова комітету начальників штабів Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії адмірал сер Тоні Радакін у штаб-квартирів Альянсу в Брюсселі 10 травня 2023 року, основними темами якого були постійна військова підтримка України та радикальний перегляд систем стримування та оборони НАТО для протидії ключовим викликам безпеці. (English below)

Разом із своїми колегами Голова комітету начальників штабів Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії адмірал сер Тоні Радакін привітав нові регіональні плани НАТО, які надають військовим командуванням НАТО широкий спектр можливостей для захисту території Альянсу від загроз з боку росії та терористичних груп.

Це перший випадок, коли НАТО розробило такі плани після закінчення холодної війни. Ці плани є частиною десятирічного процесу трансформації Альянсу, який є сильнішим і об’єднанішим, ніж будь-коли.

Велика Британія зобов’язується підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно, щоб захиститися від незаконного та неспровокованого вторгнення росії. Велика Британія є одним із провідних постачальників військової підтримки для Збройних Сил України і зобов’язалася витратити ще 2,3 мільярда фунтів стерлінгів на військову підтримку України цього року. Беручи на себе це зобов’язання, Велика Британія зміцнює позиції України щодо відсічі варварському вторгненню росії та забезпечення її довгострокового суверенітету.

● ЗСУ вдячні за підтримку та допомогу #Велика_Британія / #AFU are grateful for the #UK support and help.

Джерело: facebook.com/GeneralStaff.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович