01.07.2023 07:02
Просмотров: 630

Основна проблема, яка була і є з легалізацією медичного канабісу - це дрімучість населення

Основна проблема, яка була і є з легалізацією медичного канабісу - це дрімучість населення

Основна проблема, яка була і є з легалізацією медичного канабісу - це дрімучість населення, яке за скільки років, як ведеться ця дискусія, не змогло прочитати хочаб одну статтю про медичний канабіс. І його відміну від «накуриться трави». Вони завчено твердять одне: «Всі навколо стануть наркоманами».

Дійсно. А якщо легалізувати проституцію, то всі стануть проститутками. А якщо дозволити одностатеві шлюби, то всі стануть геями. І тоді проститутки стануть не потрібні. А якщо легалізувати зброю, то всі перестріляються. Бо будуть укурені.

Мова наразі йде лише про легалізацію медичного канабісу, який або зовсім не містить психотропних (наркотичних) складових, або містить незначну кількість. Тому давайте дивитися з цієї точки зору: потреба тисяч людей у лікуванні і полегшенні їхнього стану.

Канабісом успішно лікуються ПТСР, депресії, тривожні розлади, епілепсія, хвороба Паркінсона, синдром хронічного болю, різноманітні болі спастичного та дегенеративного характеру, мігрені, навіть є гарні результати при аутизмі. А також ці препарати допомагають людям перенести біль і полегшити стан при онкологічних хворобах та після хіміотерапії. Я впевнена, що канабісом можна буде лікувати і гіпертонічну хворобу, і виразкову хворобу, і ендокринні хвороби тощо. Проте, поки не легалізований канабіс, медицина не може проводити дослідження та використовувати з науковою метою також.

Мова наразі не йде про куріння трави.

Тому не треба, як довбойоби, повторювати одне й те ж.

Траву зараз можна дістати за бажанням легко і просто. Але вас це не бентежить. Чомусь бентежить саме дозвіл на застосування медичного канабісу для лікування тяжких хвороб. Збентежтеся тоді кількістю «сольових» наркоманів та доступністю цих препаратів. Тоді жахайтеся. Або кількістю злочинів та ДТП вчинених в стані алкогольного спʼяніння. А також - скільком людям алкоголь загубив власне життя.

І наостанок. Це не Зеленський намагається ввести цей закон. Цей закон розробило МОЗ. Давно. Але він не пройшов голосування в Раді минулого разу. Зараз його доопрацювали і пропонують внести знову на голосування.

Проте тему підняла і запропонувала вперше легалізувати медичний канабіс ще Супрун. Та сама, яку привів Порошенко. Тому не зловживайте, будь ласка, оцією політичною хуйнею, коли мова йде про конкретну, реальну, доказову допомогу десяткам тисяч людей, які терплять страшний біль. Чи морфіни при онкології та алкоголь при депресії ви вважаєте кращим варіантом?

Джерело: https://www.facebook.com

Автор: Natalya Nikolaeva

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович