24.09.2024 10:56
Просмотров: 183

кремль вкотре вдається до брехні та «віддзеркалення» власних злочинів

кремль вкотре вдається до брехні та «віддзеркалення» власних злочинів

Центр стратегічних комунікацій пояснює

Спікер мзс рф захарова зробила заяву «про терористичну сутність київського режиму». У ній вона звинуватила Україну в переговорах з сирійською організацією «Хаят Тахрір аш-Шам» та співпраці з малійською «Стратегічний альянс захисту народу Азавада»; організації замаху на Дональда Трампа 15 вересня, та в плеканні ідеї завдати удару по Курській АЕС.

• кремль – міжнародно визнаний і патентований терорист, про що є офіційні резолюції України, Литви, Латвії, Естонії, Польщі, Словаччини, Чехії, Нідерландів, а також Європарламенту і парламентських асамблей: Ради Європи, ОБСЄ і НАТО.

• росія активно співпрацює з терористичними організаціями ХАМАС і Талібан, підтримує міжнародну терористичну діяльність групи «вагнер». Ця діяльність спрямована проти Заходу і міжнародного права.

• Щодня мирні українці гинуть через російський терор. Жертвами російського тероризму стають не лише українці, але й громадяни інших держав, як наприклад, пасажири Малайзійського лайнера з рейсу МН17 у 2014 році.

• Шантаж світу ядерною зброєю та голодом – так само є терористичними манерами рф.

• кремль лицемірно вдає з себе «борця з тероризмом», записуючи в «терористів» своїх політичних опонентів, тим самим дискредитує міжнародні зусилля з бороьби із тероризмом. 

• путінський режим виявився нездатним протидіяти справжньому тероризму на власній території: приклад – провал у «Крокус-Сіті Холлі».

• Звинувачення України у співпраці з сирійськими та малійськими організаціями – голослівні. Вони спираються на заяви путінсько-асадівських пропагандистських рупорів. Тим часом малійські туареги офіційно спростували свою співпрацю з Україною.

• Немає жодних доказів причетності України до ймовірного замаху на Трампа 15 вересня. Навпаки, Київ засудив насильство і висловив підтримку Трампу у зв’язку з інцидентом. росія – держава, що справді зацікавлена у внутрішній дестабілізації у США.

• Саме росія вперше в історії розпочала бойові дії заради захоплення атомних електростанцій – Чорнобильської і Запорізької, – наражаючи світ на нову радіаційну катастрофу.

• Звинувачення України у прив’язці до Курської АЕС – це вже традиційне «віддзеркалення» російською пропагандою власних гріхів.

Джерело: https://t.me/spravdi/41689

Новости портала «Весь Харьков»


Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович