11.06.2024 07:32
Просмотров: 246

Мустафа Найєм вирішив звільнитися з посади голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури

Мустафа Найєм вирішив звільнитися з посади голові Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури

Він ухвалив відповідне рішення після того, як Денис Шмигаль відмовив йому у відрядженні на Конференцію з питань відновлення України, як відбудеться у Німеччині 11-12 червня.

Втім, ця відмова була не єдиним чинником при ухвалення рішення. Посадовець також скаржиться на "системні перешкоджання, які не дають подальшої можливості ефективно виконувати свої повноваження".

"Починаючи з листопада минулого року, команда Агентства почала стикатися з постійною протидією, спротивом та створенням штучних перешкод", - стверджує Найєм.

---------

На Заході дуже швидко реагують на дії Зеленського. І реагують негативно. Наприклад, у "The Financial Times" вийшла стаття «Головний чиновник з питань відновлення України звільняється, завдаючи нового удару по Зеленському». Мова про Найєма. У статті багато всього цікавого, але на два моменти хочу звернути вашу увагу окремо.

✔️ Український топ-чиновник, який займається питаннями реконструкції та будівництва оборонних укріплень у воєнний час, подав у відставку, при цьому заявив, що робота його відомства систематично підривається урядом.

✔️Шість українських та західних топ-чиновників розповіли FT, що серія звільнень, відставок та перестановок в уряді Зеленського в останні місяці викликали напруженість у відносинах між Києвом та західними партнерами, які фінансують оборону та відновлення України. Всі вони повідомили FT, що попереджали Зеленського та його уряд, що вони вважають ці дії деструктивними та незрозумілими кроками.

Коли ти залежиш у всьому від партнерів, від грошей до зброї, то дуже безглуздо ігнорувати їх вимоги прибрати корупціонерів і навпаки прибирати тих, з ким вони працюють. Не треба кусати руку годующу тебе, якщо ти не дурень. І ще одне, хочу нагадати, що все почалося з рішення Зеленського звільнити Залужного.

Джерело: https://t.me/BerezaJuice/45273

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович