18.10.2023 07:29
Просмотров: 659

Страшна трагедія у лікарні сектора Газа

Страшна трагедія у лікарні сектора Газа

Там було багато кисневих балонів та боєприпасів, і всі вони здетонували. Майже 1000 людей загинуло.

Передивився з десяток відео, вислухав багато аргументів. Наразі відсотків на 80 впевнений, що то була ракета ХАМАС, 20% залишаю на помилку ізраїльських військових.

Знаючи жорстокість керівників ХАМАС, можу навіть допустити заздалегідь сплановану акцію. Для чого? А ви не бачите, для чого? Паростки всіх домовленостей летять під три чорти, саміт за участю Байдена відмінили, по всьому світу антиізраїльські демонстрації, погроми ізраїльських амбасад, пікетування американських баз - і маховик хаосу тільки розкручується.

Кому вигідно? Росії, Ірану, Китаю, ХАМАСу, Хезболі. Ви дасте гарантію того, що хтось з цих акторів не був причетний до цієї трагедії? Я не дам.

Тисячі жертв серед мирних? Та плювати вони хотіли на цих мирних. Для терористів рівня Путіна чи ХАМАС - тисяча туди, тисяча сюди... Вони ж фанатики - нічого немає ціннішого за їх вдавану мету.

ОК, допустимо, я помиляюсь і це дійсно чиясь фатальна помилка. Але невже тоді, коли лідери ХАМАСу (за підтримки Тегерану та Москви - бо дуже все було професійно організовано) не розуміли наслідків свого вторгнення на ізраїльську землю? Невже вони не знали, що Єрусалим не проковтне звірства палестинських бойовиків і відповість максимально жорстоко? Не тільки знали, а й сподівались на це. І підрив лікарні з тисячами жертв - просто другий акт цієї жахливої п`єси. І я не певен, що останній.

Так що за великим рахунком неважливо, чия це була ракета - все що відбулось за останню добу, є прямим наслідком страшного плану, які почали втілювати у життя Москва та Тегеран руками підконтрольних їм терористичних організацій. Народ Палестини (ніколи не розумів, чим він принципово відрізняється від решти арабів) - лише пішак у цій грі. І зараз вже неважливо, що більшість цього народу підтримує ХАМАС.

Але мені більше болить інше. Коли бомбили драмтеатр у Маріуполі з сотнями дітей у його підвалі, пологовий будинок цього міста, Вінницю, Кривий Ріг, Краматорськ, Одесу, Дніпро, Харків, Херсон... За цей час загинули не сотні, а десятки тисяч українців - чи був такий світовий ажіотаж, як сьогодні навколо Гази? Ні не було... Була, в основному, "занепокоєність" світової спільноти. Чиїсь життя більш цінні за інші?

Зараз весь світ стоїть на вухах, а Путін з Сі спокійно піднімають бокали з шампанським на міжсобойчику у Пекіні. Бо все йде по плану, їх плану.

Це треба зрозуміти Нетаньяху, який все ще намагається сидіти на двох стільцях. Зрозуміти світовій спільноті, що Україна і Газа - ланки одного ланцюга останньої (без перебільшення) битви демократії з диктатурою, цивілізації з мракобіссям, добра зі злом. І у цій війні Україні дісталася найвідповідальніша ділянка. Навіть не знаю - на щастя це чи на горе...

P.S. І останнє. Україні в даній ситуації не вдасться "пропетляти" між крапельок. Ми або стоїмо на позиціях США і решти Заходу з цього питання, або... далі продовжить самі.

Джерело: https://t.me/Sharp_Ukraine/17812

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович