30.09.2024 10:42
Просмотров: 198

В Ірані розбився гелікоптер із лідерами КВІР і хуситів. "Випадково", звичайно

В Ірані розбився гелікоптер із лідерами КВІР і хуситів. Випадково, звичайно

ОК, але давайте зробимо невелику ретроспективу щодо дій ізраїльтян.

● Спочатку вони підірвали пейджери та рації, знищивши та покалічивши весь середній склад іранського проксі;

● Потім нанесли нищівний удар по позиціях по всьому Лівану;

● Показово знищили голову Хезболли Хасана Насраллу та його соратників, а також керівника іранського спецназу.

● І ось цей гелікоптер...

Реальні успіхи, а дії виверені та нестандартні. Жоден ізраїльський солдат при цьому не загинув, верхівка «Хезболли» знищена, а Іран на Генасамблеї ООН викинув "білий прапор". Це підвищення ставок із сторони Єрусалиму — Нетаньяху збирається повністю розгромити «Хезболлу», і процес уже розпочато.

До того ж, не виключено, що координати місць, де були представники керівництва "Хезболли" ізраїльтянам злили ліванські силовики. Занадто велика спокуса чужими руками одним ударом вирішити численні проблеми, які керівництву Лівану створювали лідери палестинського руху.

Наступним етапом має стати інфільтрація терористичних ланок, що залишилися без керівництва, лояльними Лівану командирами або навіть безпосередньо емісарами ліванських силових структур. Усіх, хто не прийме нових правил гри, жорстко зачистять — або самостійно, або руками Ізраїлю.

Зараз Іран відверто панікує - він не очікував на такі рішучі дії, які проводить керівництво Ізраїлю. Аналітики Ірану та його союзників готували сценарій, за якого Ізраїль повністю загрузне в Палестинській компанії і буде скутим партизанськими атаками ХАМАС, поки в цей час проксі "Хезбалли" завдаватиме потужних ударів, використовуючи таємно передані ракети Ірану. Це мало розгойдати політичну обстановку в Єрусалимі та довести до кризи з безладами та відставкою уряду.

Але все пішло не за планом, Нетаньяху по суті вбив свою політичну кар'єру - справа навіть дійшла до кримінальної справи від міжнародного кримінального суду. Але... Проксі Тегерана знищені, потенційні арабські союзники вважають за краще залягти на дно, плани роздроблення Ізраїлю провалилися.

Наразі все доведено до такого рівня, що навіть вбивство вищого політичного керівництва Ірану не буде чимось незвичайним і є цілком ймовірним варіантом. Жодний факт нібито наявності ядерної зброї у Тегерана теж не є перешкодою для цього.

Ось що значать рішучість і наполеглевість. Яка, до речі, на користь Україні.

Джерело: https://t.me/Ol_Sharp/20626

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: іран, аварія

Читайте ещё:

Октябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

  • Доставка води в Харкові avita.ua - енергія природи у кожному ковтку

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович