24.07.2023 07:45
Просмотров: 474

Вікарій Одеської єпархії УПЦ МП написав гнівний лист главі РПЦ патріарху Кірілу

Вікарій Одеської єпархії УПЦ МП написав гнівний лист главі РПЦ патріарху Кірілу

Вікарій Одеської єпархії УПЦ МП, архієпископ Віктор, написав гнівний лист главі РПЦ патріарху Кірілу, який благословляє війну в Україні.

"Неодноразово Ви у своїх проповідях говорите про єдність "Святої Русі", яку Ви своїм благословенням і справами повністю знищуєте. Прошу також Вас, звернути увагу на те, що саме особистим Вашим благословенням, воїнство рф сьогодні чинить безчинство і відверту війну на суверенній території Української Держави (МП). По-моєму, Ви забули про те, що, як і в росії, так і в Україні є (були) Ваші діти, яких Ви такими і вважаєте, і благословили тих, хто сьогодні їх вбиває.

На превелике розчарування, на останній Архієрейській нараді в Москві, Ви жодного слова не сказали про те, що потрібно припинити цю каїнову війну, припинити ці вбивства і руйнування мирних міст і сіл!

Припинити кровопролиття! Ваші єпископи і священики освячують і благословляють танки і ракети, які бомблять наші мирні міста.

Сьогодні, коли я приїхав по закінченню комендантської години до Спасо-Преображенського Одеського кафедрального собору, побачив, що "благословенна" Вами ракета рф прилетіла просто у вівтар храму в святая святих, я зрозумів, що спільного з Вашими розуміннями в Української Православної Церкви (МП) нічого вже давно немає", — йдеться в листі.

Джерело: https://t.me/znua_live/103858

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович