Сегодня 10:10
Просмотров: 129

«З'явилися свідчення чергової жертви «київського режиму». Це – ворожа маячня

«Зявилися свідчення чергової жертви «київського режиму». Це – ворожа маячня

#спростуванняЦентру

Брехня: житель села Новгородське розповів, що ЗСУ принижували та погрожували мирним людям, залякували і вивозили дітей без згоди батьків. Також вони вимагали від місцевих послуги інтимного характеру. Таке тиражують прокремлівські сміттярки.

Правда: публікація «свідчень» від імені «жертв київського режиму» – один з улюблених жанрів російської пропаганди, яка цинічно використовує мешканців ТОТ чи навіть українських військовополонених, змушуючи їх озвучувати абсурдні «свідчення» або «зізнання» про «звірства українських фашистів».

Цей вкид – черговий приклад роботи кремлівської пропаганди. Його мета – створити в аудиторії обурення та ілюзію достовірності, хоча викладені факти чи навіть особу спікера перевірити неможливо. Це класичний прийом пропаганди: чим сильніша емоційна реакція людини, тим менш скептично вона ставиться до почутого.

Подібні «відеозізнання» спрямовані передусім на мешканців прифронтових територій – пропаганда прагне підірвати їхню довіру до ЗСУ і переконати, що їхні захисники насправді є нібито «головним джерелом загрози для цивільного населення».

Джерело: https://t.me/spravdi/40509

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Август
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович