08.04.2020 08:36
Просмотров: 875

ДФС закликає дотримуватись правил соціального дистанціювання та особистого захисту на час пандемії COVID-19

ДФС закликає дотримуватись правил соціального дистанціювання та особистого захисту на час пандемії COVID-19

За оперативними даними, станом на 7 квітня 2020 року, в органах ДФС не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус SARS-CoV-2. Це є результатом відповідального ставлення до епідеміологічної ситуації в країні та злагодженої роботи колективу Служби, спрямованої на запобігання поширенню хвороби COVID-19.

Так, з метою сталого функціонування Державної фіскальної служби України та недопущення випадків захворювання серед працівників та громадян,в органах ДФС:

- скасовано проведення особистого прийому громадян;

- обмежено доступ до адміністративних приміщень ДФС;

- рекомендовано громадянам користуватись переважно засобами електронного зв’язку для надсилання вхідної кореспонденції (dilovod@sfs.gov.ua, тел. (044) 247-35-54, (044) 481-48-38); звернень громадян (zvernennya@sfs.gov.ua) та запитів на отримання публічної інформації (publicinfo@sfs.gov.ua);

- забезпечено можливість проведення робочих нарад, засідань тощо виключно в режимі телефонного або відео-конференц зв’язку;

- надано можливість всім співробітникам, за їх бажанням, реалізувати своє право на отримання відпусток. Для зручності та оперативності надання відповідних заяв запроваджено електронну адресу personal_sfs@ukr.net. Станом на 7 квітня 2020 року таким правом скористалось близько 50% працівників центрального апарату ДФС. Першочергово розглядаються заяви співробітників, які витрачають тривалий час на шлях до роботи громадським транспортом та/або мають хронічні захворювання.

- передбачено дотримання режиму самоізоляції працівників, які досягли 60-річного віку.

Крім того, в рамках проведення обмежувально-карантинних заходів та у зв’язку з обмеженням проїзду в міському пасажирському транспорті на час протидії епідемії, органами ДФС:

- забезпечено всіх співробітників, які перебувають на робочих місцях, медичними масками;

- забезпечено персонал дезінфекційними засобами, які встановлені в місцях загального користування;

- організовано щоденний температурний скринінг працівників. Особи з підвищеною температурою до роботи не допускаються та отримують рекомендації звернутись до лікаря;

- забезпечено санітарну обробку контактних поверхонь (двері, ручки дверей, перила, підлога, стіни тощо) в приміщеннях ДФС;

- забезпечено персонал спеціальним квитком для проїзду в громадському транспорті, який діє на період ведення обмежувальних заходів. Так, в центральному апараті ДФС видано 236 таких квитків.

Діючі законодавчі обмеження не торкнулись діяльності слідчих та оперативних підрозділів органів ДФС, які здійснюються в рамках кримінально-процесуального законодавства. Отже, податкова міліція продовжує виконувати свої завдання та забезпечує швидке, повне та неупереджене розслідування злочинів.

Одночасно, керівникам територіальних підрозділів органів ДФС рекомендовано розглянути питання про доцільність перенесення непершочергових слідчих дій до закінчення проведення обмежувальних заходів. Та приділити особливу увагу порушенням, пов’язаним із виробництвом, обліком, зберіганням та транспортуванням підакцизної групи товарів – палива, спирту, алкогольних та тютюнових виробів.

Источник: sfs.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

15.07.2022 08:44    939
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович