05.09.2023 07:12
Просмотров: 751

Дізнаємось ми колись, хто ж зараз “Кім Філбі” у керівництві нашої країни та ЗСУ?

Дізнаємось ми колись, хто ж зараз “Кім Філбі” у керівництві нашої країни та ЗСУ?

Дізнаємось ми колись, хто ж зараз “Кім Філбі” у керівництві нашої країни та ЗСУ?

На фото відомий військовий експерт Сергій Флеш. Він пише:

«Це Журнали та Книги, які повинен вести начальник зв’язку бригади. 38 штук.

І звісно у переліку моя улюблена «Книга облiку Книг».

Але бригада це ще половина біди, командири бойових рот ведуть теж багато.»

Потім Сергій додав ще фото (#3):

«Продолжаю тему. Например на нуле осколками побило старлинк. Далее начинается гигантский процесс. Вот эти 17 документов на 48 листов собираются и подаются в ….ДБР. Потом этот же пакет уходит в военную полицию.

И так по всему основному майну.

Тут и объяснительные бойцов и акты разных комиссий. Вовлечено много людей, много ведомств.»

(с) Сергей Флэш

Додам к цьому історію з мережі:

“Тут мені нагадав старий товариш..

Колись у 80-х ми "удосконалювались" в одному радянському військовому закладі, і розказали нам таку історію-легенду:

40-ві роки, радянська розвідка, так звана "Кембриджська пятірка". Радянський агент (шпигун) ) Кім Філбі отримує посаду начальника "радянського" відділку британського МІ-6. І керівництво радянської розвідки здавалось би неочікувано категорично забороняє йому збирати розвідінформацію, контактувати з зв'язниками та вести будь яку іншу розвідіяльність. Чому? Тому що агентом такого рівня ні в якому разі не можна ризикувати. Та і достатньо було інших джерел для отримання такої інформації.

А от супер-агенту Кіму Філбі доручили тількі одне, але надважливе завдання: максимально дезорганізувати і загальмувати роботу свого відділку. І Кім Філбі впорався на відмінно: Він ввів нові правила докуметнтообігу! Тепер весь склад відділку кожен тиждень мав писати та захищати план робіт та заходів, кожен тиждень мав звітувати та доповідати про роботу над помилками, кожен день писати доповіді та справки по всім напрямкам соєї роботи, кожного дня вести журнали обліку документації, повідомлень, зустічей та (закреслено - відключень електроенергії, включення генераторів, паспортів агрегатів, інструктажів відповідального за прилади опалювання..)) ).

Іііі.. реальна робота зупинилась! Всі писали-переписували, відпрацьовували, доповідали, знов переписували... А Кіма Філбі керівництво поставило в приклад - за системну роботу, високий рівень організації та звітності, та ін. та ін.

Дізнаємось ми колись, хто ж зараз “Кім Філбі” у керівництві нашої країни та ЗСУ?

Отаке. До чого це я (закреслено - а я на рахунок наприклад ХХ журналів обліку та звітності у командира роти ЗСУ), та ні до чого! У нас такого бути не може, чи не так?)”

Отже здається, що ця проблема сістемна, не дрібна і не незначна. А коли ж керівництву МОУ, ЗСУ і ГШ її вирішувати, як не зараз? Бо війна як раз найкращий час для змін. І розумне спрощення системи автоматично збільшує її стійкість…

АПД: додам ще з коментарів:

- від Алексей Петров:

“В грудні 2014 року нам трохи прилетіло. Побило декілька радіостанцій Моторола, а також радянський мотлох Р-159. Списання тільки через інспекторське посвідчення яке надається в МОУ. Я не буду казати, скільки кілометрів я намотав та скільки разів приїжджав в Київ, але командировочні врешті решт склали приблизно половину суми того майна, яке списувалось!”

- від Макс Каннолі Сергеев:

“Оооооо, це ящик Пандори! А на підставі усих цих журналів люди мають отримувати папірці про обставини своїх поранень, з яких тільки починається ще один аж по отриманню відшкодувань від держави, які отримають далеко не всі, бо просто гинуть…”

- від Олена Бондаренко:

“Моя мамочка всю війну (ні, не з 24 лютого прошлого року) плете кікімори і захистні сітки. Я ніяк не могла зрозуміти. Чому в кожному селі і містечку мають люди роками! руками! плести ті сітки? Невже не можна зробити виробництво? Це ж, наче, не складний виріб?! А виявляється, готові сітки є, просто військові бояться їх використовувать. Бо якщо тебе отстріляють і та сітка згорить, то треба буде писать стопятьсот бумажок, і пояснювати куди і чому ділося майно.

Це просто якийсь маразм!”

Джерело: facebook.com

Автор: Александр Соколовский

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович