03.12.2021 08:34
Просмотров: 817

На Харківщині розпочато планову перевірку на АТ «ХАРКІВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД «СВІТЛО ШАХТАРЯ»

На Харківщині розпочато планову перевірку на АТ «ХАРКІВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД «СВІТЛО ШАХТАРЯ»

Посадові особи управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Харківській області розпочали проведення планового заходу державного нагляду (контролю) дотримання вимог законодавства з охорони праці на АТ «ХАРКІВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД «СВІТЛО ШАХТАРЯ».

Під час перевірки буде перевірено основні виробничі та допоміжні структурні підрозділи Технічного департаменту, Департаменту управління персоналом, Департаменту комплектації виробництва та служби головного механіка, головного енергетика, головного технолога, головного конструктора, головного метролога та інших.

Довідка. АТ «ХАРКІВСЬКИЙ МАШИНОБУДІВНИЙ ЗАВОД «СВІТЛО ШАХТАРЯ» – найстаріше машинобудівне підприємство вугільної галузі, яке цього року відзначило своє 130-річчя. Це підприємство з виробництва гірничо-шахтного обладнання, у номенклатурі якого є скребкові конвеєри і перевантажувачі, шахтні дробарки, запобіжні гідравлічні муфти, вибухобезпечні головні акумуляторні світильники, сигналізатори метану, фари електровозів та інше обладнання для гірничорудної промисловості. Є сучасним інноваційним підприємством щодо впровадження нової техніки та прогресивних технологій, підвищення рівня власного виробництва та покращення якості продукції, що випускається.

Источник: dsp.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович