23.07.2023 07:58
Просмотров: 532

Росіянок закликають віддати борг «родінє» дітородними органами. Інакше завезуть африканців

Росіянок закликають віддати борг «родінє» дітородними органами. Інакше завезуть африканців

Росстат зафіксував падіння народжуваності до історичного мінімуму з 1999 р.: 8,5 дитини на 1000 осіб. Путінська челядь занепокоєна: їх дітям нікого буде відправляти на майбутні війни, а також експлуатувати заради свого збагачення. 

▶ ️У всьому винен клятий захід: до РФ разом із жуйкою і джинсами прийшли інші "цінності" - пожити для себе (це цитата, якщо що).  Рашисти переконують росіянок «зрозуміти складність геополітичного контексту» та пожити для держави.

● «Це хибне переконання, що жінка повинна здобути освіту, далі зробити кар'єру, потім матеріальну базу собі забезпечити й тільки після цього... потурбуватися про дітонародження", - сказав міністр охорони здоров'я Мордору Мурашко. 

● Молодим росіянкам "фактично вже зі шкільної лави" потрібно пояснювати, що спершу слід народити дитину, а потім уже здобувати освіту і будувати кар'єру. "Що раніше вона народить, то краще для здоров'я самої жінки, для здоров'я дітей та її кар'єри, зрештою", - і далі побивається головний охоронець здоровʼя. Він у деталях розповідає про всі болячки та 

каже про необхідність народження третьої та четвертої дитини.

● Заступник голови комітету держдуми з питань сім'ї, жінок і дітей Тетяна Буцька вивалила на голови співвітчизницям ще більш сексистську заяву: мовляв, єдине, чого вони можуть досягти в житті - народити дітей: "Раніше як було заведено: вступив до інституту, треба одружуватися. Тепер же жінки будують кар'єру до 35 років, а після 35 розуміють, що в них у житті нічого немає - "ні сім'ї, ні дітей, а головне, здоров'я вже немає".

● Стимулювання відбуватиметься не лише словом, а й ділом: вводиться низка заборон та обмежень на аборти. Депутати держдуми вже думають над введенням податку на бездітність. 

▶ ️В урбанізованому суспільстві примусити людей народжувати більше - неможливо. Сповідувана кремлем репресивна філософія принесе зворотні результати. 

● Бюджет РФ повинен в першу чергу забезпечувати потреби «СВО» та безпеки, - алко-гном Медвєдєв. Про народжуваність - ні слова. 

● Збільшення ранніх шлюбів, до чого закликають чиновники, призведе до підвищення кількості розлучень. Вже зараз 70% сімей розлучаються. 

● Відповідно, збільшиться число матерів та батьків - одинаків. Щонайменше, третина сімей в Мордорі є неповними. В Москві та Петербурзі понад 50%. Заборгованість по аліментах - понад $2 млрд. 

▶ ️Але у московитів і тут є альтернатива. На майданчику «Валдайського форуму» фюреру запропонували збільшити популяцію афроросіян.

● Катастрофу з народжуваністю науковці інституту народногосподарського прогнозування пропонують вирішити, надаючи притулок африканським мігрантам: «У нас дуже мало росіян африканського походження». Під них розроблятимуться програми адаптації біженців та навчальні проєкти. 

● У росіян немає жодних шансів зберегти словʼян титульною нацією, зважаючи на активне зростання чисельності мусульман у Московії (до 2050 року їх буде понад 50% у Мордорі), а також на відкриті двері країни для міграції узбеків, киргизів, таджиків. А тут ще й Африка допоможе…

P.S. З приводу збільшення популяції путіноголових свого часу я відправив до кремля пригорщу креативних пропозицій, але орки наразі вирішили піти стандартним шляхом. Та ще не вечір ))).

✔️За умов обнулення економіки, бідності та чмобілізації країни збільшити народжуваність, - це означає подолати наслідки, не зачіпаючи причини. Пропозиції уряду мають бути дійсно ідіотськими реформаторськими. Дозволю спрогнозувати собі алгоритм виходу із «кризи фертильності».

● Створити Мінтрахпром, який куруватиме політику зачаття в різних галузях. Наприклад, стратегію народжуваності в шлюбному сексі, дошлюбному та позашлюбному. Особливо перспективним вважаю напрямок наслідків пʼяного сексу.

● Великі очікування уряд покладе на російсько-таджицьке та російсько-узбецьке товариства сексуальних звʼязків. Правда, треба бути готовим, що словʼяни стануть меншиною.

● Перспективна тема згвалтувань. Зараз нею зловживають чеченці, але після повернення з війни всілякого непотребу, кшталт «вагнерівців», ця урядова програма понесеться шаленими темпами.

● Встановлять норми народжуваності на кожну вагіну та законодавчо скоротять терміни вагітності.

✔️Зіткнувшись невдачею, фюрер шукатиме відповіді в російській історії. А там чимало, особливо про сексуальну революцію періоду комуністичної диктатури.

● «Кожна комсомолка зобов'язана віддатися будь-якому комсомольцю на першу вимогу, якщо він регулярно сплачує членські внески і займається громадською роботою», - зі статуту Російського комсоюзу молоді.

● "Жінка - не людина, а всього лише самка", - «Комсомольська правда», 1926 р.

✔️Імперії потрібні нові піддані, тому слідом за мобілізацією чоловіків, мобілізує і дітородні органи жінок.

Тим часом, за 2 роки захворюваність на сифіліс у мордорі збільшилася на 167%. Захворюваність на СНІД - удесятеро більша, ніж в ЄС.

Джерело: https://t.me/orestokratiia/830

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 08:28    89
Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович