01.10.2023 08:21
Просмотров: 455

Сьогодні День захисників та захисниць України

1 жовтня о 9:00 вся Україна на хвилину зупиниться, щоб мовчанкою вшанувати подвиг наших людей, які загинули, захищаючи нашу державу та народ.Сьогодні День захисників та захисниць України

Дякую кожному захисникові та захисниці, які боронили і боронять сьогодні нашу землю. У складну хвилину з усіх варіантів ви обрали один – захищати країну. Саме на ваших плечах тримається вільне майбутнє України. України, про яку століттями мріяли попередні покоління.

Щодня ми платимо високу ціну заради збереження держави. Але як би не було складно, маємо триматися й битися. Заради рідних, які чекають нас вдома, заради дітей, заради наших людей в окупації, які мріють про звільнення, заради загиблих побратимів. Перемога залежить лише від наших зусиль.

Так співпало, що сьогодні в Україні також відзначають День територіальної оборони. Тож вітаю й дякую за службу славній когорті захисників-воїнів ТрО. Вже у перші години й дні масштабної російської навали ви показали справжній характер українців – волелюбний та войовничий, сповнений героїзму та самопожертви. Мужність та стійкість воїнів Сил територіальної оборони навічно вписана в історію нашої держави.

Схиляю голову перед пам'яттю захисників і захисниць, які поклали своє життя за свободу України. Усім нам нестерпно болить через втрати. Ми не можемо повернути загиблих, проте можемо помститися за кожного. А ще пам’ятати і передати пам'ять про загиблих героїв майбутнім поколінням.

Начальник Генерального штабу Збройних Сил України

генерал-лейтенант Сергій ШАПТАЛА

Джерело: facebook.com/GeneralStaff.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович