20.04.2019 10:24
Просмотров: 993

В Одесі відбулась Міжнародна конференція із залученням представників НАТО

В Одесі відбулась Міжнародна конференція із залученням представників НАТО

У Військовій академії (м. Одеса) пройшла Міжнародна науково-методична конференція «Актуальні питання підготовки фахівців логістики Збройних Сил України: зміст, технології, якість».

Мета конференції полягала у визначенні ключових питань підготовки фахівців логістики на етапі переходу до перспективної організаційно-штатної структури логістики Збройних Сил України, обговоренні проблем науково-методичного забезпечення підготовки військових фахівців логістики, обміні досвідом щодо нових розробок та досягнень у галузі підвищення якості військової освіти.

У заході взяли участь представники Головного управління логістики Збройних Сил України, Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України, науково-педагогічний персонал та курсанти Військової академії (м. Одеса), а також представники країн НАТО ‒ США, Великобританії, Чехії, Канади та Польщі.

‒ Необхідно докласти значних зусиль в покращення навчального процесу у вищих військових навчальних закладах для формування моделі нової системи підготовки фахівців з логістики. Це є важливим та актуальним питанням на сьогодні, яке тісно пов’язане з проведенням Операції Об’єднаних сил. Адже ситуація в районі бойових дій на території Донецької та Луганської областей, зосередження потужного угруповання ЗС РФ поблизу нашого кордону вимагає від нас вдосконалення набутого досвіду взаємодії усіх військових формувань у питаннях логістичного забезпечення, більш ефективних рішень у застосуванні матеріально-технічного забезпечення. Маємо вдосконалити структуру та пошук нових форм і способів застосування системи логістичного забезпечення, ‒ відзначив начальник Військової академії (м. Одеса) генерал-майор Олег Гуляк.

Під час роботи учасники конференції обговорили перспективи розвитку та проблемні аспекти впровадження системи логістики Збройних Сил України. Насамперед, визначили актуальні питання підготовки військових фахівців логістики за видами забезпечення, окремо зупинились на сучасних інноваційних технологіях навчання у процесі підготовки фахівців логістики. Також було висвітлено питання організації логістики лікувально-евакуаційного забезпечення, проблемні аспекти комплексної оцінки якості підготовки фахівців логістики і питання психолого-педагогічного супроводу освітнього процесу підготовки фахівців логістики.

В рамках заходу учасники Міжнародної конференції оглянули навчально-матеріальну базу Військової академії, зокрема повітряно-десантний комплекс, клас боєприпасів кафедри РАО, кафедри автомобільної техніки та автотехнічного забезпечення, тренажери кафедри ремонту і експлуатації автомобільної техніки, лабораторію приготування їжі, а також польову базу кафедри тилу.

Інформаційна редакція Інформагентства Міноборони(м. Одеса)

Источник: mil.gov.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович