20.09.2019 07:00
Просмотров: 822

"Все буде PROZORRO!" – закупівлі Укроборонпрому очолить Надія Бігун

Все буде PROZORRO! – закупівлі Укроборонпрому очолить Надія Бігун

Генеральний директор Державного Концерну Укроборонпром призначив Надію Бігун директором департаменту закупівель. Відповідний наказ Айварас Абромавичус підписав 19 вересня 2019 року.

Надія Бігун працювала у сфері телекомунікаційних послуг, у 2015 році у якості волонтера приєдналася до команди Prozorro в МЕРТ, пізніше стала заступником директор ДП Прозорро. Впроваджувала систему електронних закпівель, розробляла законодавство, відповідала за створення бренду та просування Prozorro.

Після МЕРТ приєдналася до команди Укрпоршти, де завданням було централізувати закупівлі на понад мільярд гривень 27 дирекцій та запровадити єдину методологію і стандарти закупівель. До призначення в УОП працювала заступником директора ДП "Медичні закупівлі України" та запускала електронний каталог Prozorro маркет для державних замовників.

В УОП Надія, передусім, буде впроваджувати прозорі процедури та політику закупівель, підвищувати їх ефективність за рахунок централізації потреб підприємств та впровадження категорійних стратегій. На сьогодні тільки 8 зі 138 підприємств, що входять до складу Укроборонпрому, включно з самим Концерном, проводять закупівлі через Prozorro.

Окремим фокусом роботи Бігун стане імпортозаміщення товарів російського виробництва.

"Проблема імпортозаміщення – спекулятивна, за 5 років на ній збагатилися сотні ділків, водночас, підприємства оборонної промисловості залишилися з цією проблемою сам на сам, і вирішували її кожний по-своєму. Тепер ми будемо системно та послідовно займатися цим напрямком, в цьому досвід створення електронних каталогів дуже допоможе”, – коментує своє призначення та плани Надія Бігун.

Источник: ukroboronprom.com.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: впк, Украина

Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович