20.11.2023 09:15
Просмотров: 570

Facebook розпускає свою команду штучного інтелекту

Facebook розпускає свою команду штучного інтелекту

За словами представника Meta, Facebook розпустила свій підрозділ Responsible AI, команду, яка займалася регулюванням безпеки своїх підприємств штучного інтелекту під час їх розробки та розгортання.

Більшість членів команди RAI були перепризначені до підрозділу продуктів Generative AI, а деякі інші тепер працюватимуть у команді інфраструктури AI, сказав речник. Першим про це повідомило видання The Information.

Команда Generative AI, заснована в лютому , зосереджується на розробці продуктів, які генерують мову та зображення, щоб імітувати еквівалентну версію, створену людиною. Це сталося, коли компанії в технологічній індустрії вкладали гроші в розробку машинного навчання, щоб не залишитися позаду в гонці ШІ. Meta входить до числа великих технологічних компаній, які намагаються наздоганяти з того часу, як почався бум ШІ.

Реструктуризація RAI відбувається в той момент, коли материнська компанія Facebook наближається до кінця свого «року ефективності», як назвав це генеральний директор Марк Цукерберг під час звіту про прибутки в лютому. Поки що це втілювалося як шквал звільнень , злиття команд і перерозподілу в компанії.

Забезпечення безпеки штучного інтелекту стало заявленим пріоритетом провідних гравців у космосі, особливо тому, що регулятори та інші офіційні особи приділяють пильнішу увагу потенційній шкоді нової технології. У липні Anthropic, Google, Microsoft і OpenAI створили галузеву групу, яка зосереджена на встановленні стандартів безпеки в міру розвитку ШІ.

Хоча співробітники RAI зараз розосереджені по всій організації, речник зазначив, що вони продовжуватимуть підтримувати «відповідальну розробку та використання ШІ».

«Ми продовжуємо надавати пріоритети та інвестувати в безпечну та відповідальну розробку ШІ», — сказав речник.

Джерело: http://internetua.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сегодня 09:14    232
Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович