02.01.2023 06:00
Просмотров: 569

Збройні Сили України дякують США, Канаду, Великобританію та ЄС за підтримку та допомогу

Збройні Сили України дякують США, Канаду, Великобританію та ЄС за підтримку та допомогу

▶️ «Неймовірно. росія холодно і боягузливо напала на Україну в перші години нового року. путін, схожe, досі не розуміє, що українці зроблені із заліза. Америка абсолютно впевнена, що Україна переможе у 2023 році. Слава Україні!» - Її Високоповажність пані Посол США в Україні Бріджит А. Брінк

▶️ Посольство Канади в Україні / Embassy of Canada to Ukraine

Нехай 2023-й стане роком перемоги для України!

Нехай 2023-й стане роком нових починань для України та українців!

Нехай 2023-й стане роком міжнародного правопорядку, справедливості і миру!

Нехай 2023-й буде щасливим!

▶️ «Міністерство оборони Великої Британії дало Державному міністру з питань Збройних Сил Сполученого Королівства, члену парламенту Джеймсу Гіппі хвилину, щоб підбити підсумки військової підтримки України Великою Британією у 2022 році. Виявилося, що хвилини замало!»

▶️ Тимчасово повірений у справах, заступник голови Представництва Євросоюзу в Україні European Union in Ukraine Ремі Дюфло вітає українців у період різдвяних та новорічних свят.

▶️ Голова Європейської Ради Шарль Мішель: «2022 рік ознаменувався війною в Україні. Ми робимо все можливе, щоб підтримати #Україну та захистити домогосподарства та підприємства ЄС від енергетичної кризи. Ми також зміцнили відносини з країнами, які хочуть поділяти спільні цінності і ми продовжуватимемо це робити. Разом.»

▶️ "Ми будемо поруч з вами, ми будемо допомагати вам до перемоги, ми будемо разом, щоб побудувати справедливий і міцний мир. Розраховуйте на Францію та Європу." - Президент Франції Еммануель Макрон.

▶️ «Де б ви не були в цей святковий сезон... незалежно від того, чи йдеться про створення команд короткострокового навчання, ... чи це забезпечує партнерство та дружбу з тими нашими союзниками та партнерами, з якими ми хочемо будувати глибші відносини, .... за все це я всім вам щиро дякую. » — Перший морський лорд та начальник Військово-морського штабу — військовий керівник Royal Navy Королівського військово-морського флоту Великої Британії та усієї військово-морської служби Його Королівської величності адмірал сер Бен Кі KCB CBE ADC вітає з Різдвом Христовим і Новим роком.

«Де б ви не були в цей святковий сезон, вдома з близькими, на вахті, у Великій Британії чи за кордоном, дякую вам за все, що ви виконали цей рік на службі нашого Королівського флоту та нашої країни.

Незалежно від того, чи йдеться про створення команд короткострокового навчання, які працюють разом із країнами-партнерами для забезпечення безпеки морських шляхів, від яких залежить наша економічна торгівля, чи це забезпечує партнерство та дружбу з тими нашими союзниками та партнерами, з якими ми хочемо будувати глибші відносини, чи це забезпечення безпеки наших кордонів, надання допомоги під час лиха. За все це я всім вам щиро дякую.

А потім ми з нетерпінням чекаємо наступного 2023 року, низки викликів у мінливому геополітичному світі, усіма яким ми будемо протистояти своєю енергією, професіоналізмом, відданістю та почуттям служіння. Дякую. З Новим роком та Різдвом Христовим.»

▶️ «Дорогі друзі! Великого подиху життя бажаю Вам та Вашим родинам: омріяної Перемоги, добра та здійснення усіх планів у 2023-му і на усі подальші роки!» - святкові привітання Надзвичайної і Повноважної Посла Федеративної Республіки Німеччина в Україні Її Високоповажності пані Анки Фельдгузен.

«Родинного тепла, любові, щонайдобріших відчуттів в душі у цю різдвяно-новорічну пору бажаю від усього серця!

З вірою і надією на подальші міцні і взаємно-ефективні партнерські стосунки, мир і спокій в Україні та нашому спільному світовому просторі, впевнена: кожен з нас робить крок у Новоріччя!

2022 рік сповнений різними подіями, випробуваннями, тривогою, власне, переживаннями за долю близьких і рідних людей. Чимало зусиль докладено: дипломатичних, політичних, фінансових і суто людських. Є вагомий результат, який помножується новими проєктами, справами, які втілюються небайдужими серцями незалежно від посади, статусу і звичайного буття. Україну нині підтримує увесь світ! З такими намірами впевнено будуємо українсько-німецькі стосунки і надалі.

Дорогі друзі! Великого подиху життя бажаю Вам та Вашим родинам: омріяної Перемоги, добра та здійснення усіх планів у 2023-му і на усі подальші роки!»

#ЗСУ вдячні за підтримку та допомогу #Канада, #Велика_Британія, #США, #ЄС, #Франція, #Німеччина

#stoprussia

Джерело: facebook.com/GeneralStaff.ua

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович