15.06.2023 08:31
Просмотров: 511

«Ціною важких втрат київський режим досяг незначних результатів», - «Орестократію» повним ходом цитує Путін

«Ціною важких втрат київський режим досяг незначних результатів», - «Орестократію» повним ходом цитує Путін

«Ціною важких втрат київський режим досяг незначних результатів», - «Орестократію» повним ходом цитує Путін та інші рашисти

Путіноїди нарешті запустили темники, про які я писав понад місяць тому: (https://t.me/orestokratiia/759) в їхніх польових звітах зашкалюють цифри підбитих «імпортних» танків та бронемашин ЗСУ, на тлі яких московити героїчно відступають. 

▶️ На початку травня кремль став підчищати в головах московитів рештки антиукраїнського оптимізму, натомість вселяючи страх, приреченість: єдиним заспокійливим для рашистів тепер є повідомлення «неймовірні втрати» ЗСУ.  

●  Ці темники зараз розійшлися по російських пропагандонах, а також по низці західних медіа (особливо німецьких), вони присвячують цілі статті аналізу «нечуваних та неефективних втрат України».

● Навіть бункерний дід під час вчорашньої зустрічі з т.зв. воєнкорами слідував методичці. Але він не просто підбріхував, а марив по повній: втрати російської сторони при відбитті атак в 10-ро менше. Втрати імпортної техніки ЗСУ складають 25%-30%. І далі за списком: 160 танків, 360 бронемашин різного типу… тобто, як зазвичай: ми втрачаємо в рази більше на полі бою, ніж реально поставляють нам західні партнери. 

●  Наскільки брешуть московити показує Голландський дослідницький сайт з питань війни Oryx. Згідно з останніми зведеннями, втрати у воєнній техніці у ЗСУ навіть дещо менші, ніж у русні, особливо по танках і гарматах. І це феноменально, вважає Oryx. Адже для атакуючого війська збитки мали б бути у 2,5-3 рази більшими. Торік втрати рашистів в ході їх наступу сягали навіть коефіцієнту 4:1. 

✔️ Ось окремо втрати по видах техніки за час контрнаступу: 

По танках:

Русня - 18 од.

Україна - 13 од., з них 3 Leopard. Але кожен німецький танк рашисти порахували за 50-т, тому і вийшла цифра 150…

✔️ По бронемашинах:

Русня - 33 од.

Україна - 40 од. 

✔️ По арті:

Русня - 14 од.

Україна - 4 од.

▶️ Кремлівська седативна інформ-політика не принесе бажаного заспокоєння ватному люду, оскільки найближчі партнери України запустили медійне контрпрограмування: вони готові компенсувати втрати ЗСУ під час наступу. 

● "Ми не зможемо замінити кожен танк, що вийшов із ладу, але з липня будемо нарощувати постачання Leopard 1 A5", – переконує міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. До кінця 2023 року Німеччина планує відправити ЗСУ загалом понад 100 од.

● Пентагон поставить в Україну нову бронетехніку навзамін втраченої на суму $325 млн, - держсекретар Блінкен. Пакет включає 25 бронемашин Stryker та Bradley, «Стінгери», "Джавеліни", 155-мм та 105-мм снаряди, ракети для NASAMS та HIMARS, боєприпаси для стрілецької зброї, гранати, засоби зв'язку та запасні частини.

● Окрема подяка за протитанкові снаряди зі збідненим ураном, вони ефективніше пробивають броню, ніж звичайні. Також Білий дім обговорює можливість постачання Україні касетних снарядів.

●  Британія оголосила про новий пакет допомоги на €107,5 млн: ЗСУ отримають радари для захисту від невибіркових російських ударів, а також "гармати та значну кількість боєприпасів". 

● Франція активізує постачання зброї ЗСУ для допомоги контрнаступу, - Макрон. Постачання відбудеться найближчими тижнями. 

Це лише частина заголовків за останніх два дні. 

▶️ Тому кремлівський дурень може багатіти думкою. І його великоруский народ хай пожирає дезу про непомірні втрати ЗСУ. Але реальні тенденції протилежні, і призведуть до очікуваного - програшу русні. 

Вірте в ЗСУ!

Джерело: https://t.me/orestokratiia/800

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович