26.08.2023 07:02
Просмотров: 311

10 хороших новин 25 серпня

10 хороших новин 25 серпня

● Непереможна українська армія подекуди прорвала першу лінію оборони і вже в 30 км від Токмака. А Токмак – це шлях на Маріуполь і Бердянськ. А наші Маріуполь і Бердянськ – це пи$да російському сухопутному коридору. Ну і по Криму працювати буде удобно

● Також наші котики і сонечки зайшли у Роботине і евакуювали місцевих жителів. Взагалі лапті вже дуже громко плачуть від ситуації на Запоріжжі, бо уронілі в рєчку і мячік, і БК і надії повернутися додому замість гробової лади-200

● ГУР відгрузила нам цілий мішечок підарунків на День Прапора і День Незалежності. Одна висадка у Крим на День Незалежності чого варта – і не просто зухвала операція, так, х#єм настучати по лобу москалям, вони ж іще поламали чотири швидкохідні катери і задвохсотили 30 голів. Так, ладно, мені теж хочеться більше підтверджень, але давайте інколи вірити у чудеса, під час війни без цього ніяк. У підбиття Оленегірського горняка теж складно було повірити, особливо русні, тому вони навіть не захищалися. Тож можна повірити і в те, що лапті не чекали, що ми настільки ох#ївші, що завітаємо із прапором до Криму на День Незалежності. Вибухи у тому районі справді лунали і їх всі чули. До того ж Маяк – одна з найближчих і найзручніших точок для нашого візиту.

Окремий привід заволати мартинчиком у тому, що наші ще й іпсошнули крисіян повторною висадкою ГУР, тільки тепер на Донузлаві. Там зараз такі безпекові заходи, що бойові лапті дохнуть і без нашої допомоги, бо просто вішаються.

● З вертушкою, що перелетіла до нас понятно, що то було раніше і Буданов просто прихом’ячив на свята. Нормальні такі наші розвідники відростили російському пілоту яйця, сподіваюся, що він тепер хоч скільки-небудь проживе, показуючи своїм прикладом, що так можна і треба здаватися.

● На Тарханкуті у ці ж дні розтеребонькали ще й С-400 "Тріумф" в Оленівці. Тарханкут – це Крим (раптом вам не везло з кримським відпочинком і ви ніколи не були в цьому філіалі раю на землі). Забаранили також особовий склад, що незадачливо тирлувався навколо небезпечного об’єкта. Потім були заяви, що саме покалічена система ППО лаптів і дозволила провести у Криму ще більш зухвалу операцію.

● Російські воєнні кораблі так і не зрозуміли, схоже, що Зміїний – то для них місце прокляте. В районі вишок бойка летючі лапті спробували атакувати наші бойові катери. Ну і довийо@увалися – промазали, ракета впала в море, а борт наші з катера у відповідь підбили, і він зробив жест доброї волі на найближчий аеродром.

● Пригожин розбився. Гіркін – сидить. Суровікіна відсторонено від посади. Можна сказати, що жаба таки заї@ала гадюку до смерті. При цьому я не дуже вірю, що Пригожин саме загинув – уж надто все це схоже на їхній договорняк з Утіпутіним. Той зберігає імідж чорта, який завжди карає прідатєлєй. Пригожин, якого вже порядком заїбало бути російським Пригожиним, натомість отримує нове життя десь в Африці. Знаючи його шизофренічну тягу до перевдягань і обставини авіатрощі – купка золи замість трупів, саме це видається найвірогіднішою версією.

Але так, пригожин все одно вже мертвий. І вагнер мертвий. Нема вже більше цієї бойової сили і не буде у колишньому вигляді. Великий стратег із бункера вкотре прої@ав те, що у нього більш-менш работало.

● Саміт БРІКС багато хто не вважає переможенькою, а дарма. Давайте згадаємо, як нещасний президент ПАР Сіріл Рамафоса, якому колись не пощастило ратифікувати Римський статут, намагався навіть змінити конституцію, щоби не заарештовувати Путіна. Але опозиція перегнула його через коліно і надавала по сраці, добившись через суд рішення заарештувати путіна, якщо він припхається. Після чого це сцикливе чмо зібрало рот гурячою гузкою і вирішило виступати онлайн.

А всі ж прямо з дня рішення Гааги писали – та нє, все таки поїде путін, ніхто не буде його заарештовувати. А тут бачте, кругом таки опять одні враги. І Лукашенко

● І знову Крим. Нарешті нормальний курортний сезон цього року, такий як і має бути. Є таке село Перевальне під Сімферополем, де дислокуються бойові лапті у великій кількості. От туди їм і прилетіло, щоби не розслаблялися, салабони штопані. Мінімум троє загиблих, десятки поранених, а головне - скільки жоп буде розірвано в результаті подальших перевірок… шкода що беззвучно, навіть і не порахувати тепер

Брак русофобії шкодить майбутньому.

Джерело: https://t.me/valentynaeminova/947

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович