23.12.2023 06:52
Просмотров: 539

Пропаганда з мовчазної згоди кремля закликає оголосити «аншлюс» Узбекистану

Пропаганда з мовчазної згоди кремля закликає оголосити «аншлюс» Узбекистану

Дайджест Центру стратегічних комунікацій

21 грудня широкого розголосу набула заява пропагандиста, співголови партії «справедлива росія» прилєпіна, який під час обговорення проблеми з мігрантами з центральноазійських країн висловився за їх приєднання до рф. «Я щиро за те, щоб ці території, звідки їдуть до нас гастарбайтери, просто приєднувати цілком і вже на місці навчати російської мови. Щоб не тут навчати, а там, припустимо, в Узбекистані», – сказав прилєпін і додав, що й надалі буде «просувати тему дезавуювання документів про розпад срср».

Насправді, реакція з боку Ташкента була миттєвою. Депутат Законодавчої палати Олій Мажліса (узбецького парламенту) Бобур Бекмуродов заявив, що погрози прилєпіна з приводу вторгнення до Узбекистану є абсолютно неприйнятними: «російським політикам необхідно усвідомити, що агресивні настрої та слова не допоможуть завоювати друзів. Саме такі дії спричиняють погіршення відносин із дружніми країнами».

МЗС Узбекистану негайно викликало на килим посла рф в країні мальгінова. Той, своєю чергою, заявив, що «слова прилєпина є його особистою думкою і не мають нічого спільного з офіційною позицією керівництва росії». Але чергові бульбашки по мутній воді й без того хиткого становища росії серед її останніх «друзів» з Центральної Азії вже пішли.

Джерело: https://t.me/spravdi/35435

Новости портала «Весь Харьков»


Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович