06.12.2023 10:04
Просмотров: 379

путінська росія успішно виконує плани з телепортації у сталінську добу з анонімками та стукачами

путінська росія успішно виконує плани з телепортації у сталінську добу з анонімками та стукачами

Дайджест Центру стратегічних комунікацій

4 грудня стало відомо, що за весь час своєї роботи керівниця російської «Ліги безпечного інтернету» катерина мізуліна написала доноси як мінімум на 166 осіб. Журналісти «Верстки» зазначають, що на когось мізуліна скаржилася безпосередньо до силових органів, а на когось просто просила «звернути увагу».

У підсумку, не менше 46 осіб виконали вимоги мізуліної та відцензурували свою творчість, семеро фігурантів вибачилися. На 14 осіб склали адміністративні протоколи, проти чотирьох порушено кримінальні справи. Насправді, ця звична історія із сьогодення росії цікава під українським кутом.

Не є таємницею, що сьогодні у публічній площині триває велика дискусія щодо попередніх чи подальших дій військово-політичного керівництва України. Але чи можна уявити собі, що подібна дискусія може відбуватися наразі в путінській росії? Де дають шалені тюремні строки за декілька антивоєнних цінників у магазині або дитячі малюнки.

2022-й рік вже визнано найкаральнішим в історії російського «правосуддя». Підсумки 2023-го ще не підбито. Але, можна не сумніватися, що він буде ще страшнішим.

--------

Репресії 2.0: на «Уралі» благають путіна повернути росію у 1937 рік

Вже забуті сталінські практики повертаються до рф. 4 грудня широко розголосу набуло відеозвернення до путіна працівників автозаводу «Урал».

В ньому вони «від імені більшості трудящих на підприємствах ОПК, які бажають процвітання росії, просять ініціювати ухвалення закону, що обмежує можливість маніпуляції громадською думкою з боку іноагентів, а також осіб, які потрапили під їхній вплив… Знаходяться люди, які намагаються маніпулювати думкою більшості жителів… Вони використовують соціальні мережі та групи у месенджерах, підбурюючи до масових та публічних заходів».

Насправді, скиглення чувашів і дагестанців про те, що «бандерівці» впливають на їхню свідомість вже реально викликає занепокоєння з приводу розуму росіян. І свідчить (попри регулярну промивку мізків тотальною пропагандою) про його вразливість.

Останнім часом за офіційне відродження розправ «за особливими законами воєнного часу» крім гурульова та «воєнкорів» виступали депутат луговий та експрезидент рф медведєв. Неофіційно це вже, звісно, давно існує. І останній випадок з розстрілом двох військових ЗСУ на «відео від СБУ» це наочно і трагічно довів.

Джерело: https://t.me/spravdi/35033

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Апрель
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович