05.09.2024 07:57
Просмотров: 166

російська опозиція просто хоче грошей

російська опозиція просто хоче грошей

Юлія "Небутербродна" Навальная з'їздила на 11-й Бледський стратегічний форум в Словенії "як російський політик" і навіть якусь премію їй ввіпхати в зуби.

Вдячна промова Навальної в короткому викладі:

1. Ми ("хорошиє русскіє", "опозиція", "ліберали") нічого не можемо зробити з режимом чи примусити до миру.

2. В усьому винен путін, а не росія.

3. росію недопустимо знищувати - візьміть назад до Європи.

4. ДАЙТЕ ГРОШЕЙ!

----------

А якщо детальніше, то ляпання "політика Навальної" було максимально цинічним і нахабним.

Бо, по-перше, який вона "політик"? ЇЇ хтось обирав до влади? Вона має досвід політичної кар'єри? Тільки досвід скромного попилу грантів і донатів.

По-друге, вона, як завжди, транслює тези ФСБ (ті ж, що і Собчак та решта): росія/ прості росіяни не винуваті, то все путін. І 78% підтримки "СВО" необхідно ігнорувати, бо тоді що - доведеться справедливо ненавидіти цілу росію?! Продовження - "зніміть санкції, бо страждають прості росіяни ні за що".

Ну і окремим пунктом "Небутербродну" просто вибісила стратегія, котру я та інші експерти (зокрема, Борислав Береза, Євген Магда) просуваємо в інфопросторі від початку Великої війни: росія мусить бути демонтована!

Це єдиний варіант запобігти наступному і наступному збройному нападу на сусідні країни, ядерній атаці на Європу, розпалюванню війн в країнах Глобального Півдня, провокування там же ядерних інцидентів...

Але Навальна публічно продовжує корчити з себе непритомну дурепу: мовляв, як же можна розділити "людей зі спільним бекграундом і культурним контекстом" на національні держави?! Її добре потролили в коментарях щодо "спільного культурного контексту" чеченця, якута, тувинця і рязанця.

----------

"Собственно, я вам хочу задать простой вопрос: А какая у Европейского Союза стратегия по россии? Не набор текущих решений: такие-то санкции, такие-то ограничения, такие-то регуляции — а стратегия?

...Мы найдем и тех, кто рассказывает про необходимость срочно «деколонизировать» россию. Надо, якобы, разделить нашу слишком большую страну на пару десятков маленьких и безопасных государств. Правда, объяснить, почему люди с общим бэкграундом и культурным контекстом должны быть искусственно разделены, «деколонизаторы» не могут. И как это вообще должно произойти — не сообщают.

Ведь каким бы ни было будущее Европы — россия в нем будет. Каким бы ни было будущее россии — оно будет связано с будущим Европы.

Невозможно закрыть глаза, и сделать так, чтобы россии не стало — к счастью.

...Понимание, что делать, а что не делать:

— Помогать российскому гражданскому обществу, независимым медиа, правозащитникам, любым горизонтальным структурам?

Да, соответствует стратегии

— Поддерживать тех, кто распространяет ненависть к россиянам?

Нет, не соответствует

— Делать различие между путиным и россией?

Да, соответствует

— Угрожать разделением россии на много частей, играя на руку путинской пропаганде?

Нет, не соответствует стратегии".

-----------

Ну і, як бачите, Навальна відверто вимагає в Європи грошей. Фактично - грошей на збереження московської імперії як постійної загрози для Європи.

Вона це називає "ПРБ - Прекрасной россией Будущего". Це там, де все як тепер (окуповані терени України, погрози Балтії і Польщі, ядерний шантаж, розпалювання конфліктів на цілій планеті, виходки надворі і кримінально-жебрацьке суспільство), - але на троні вмощено дупу Навальної. Бажано, щоб і мільярди, яхти та палаци путіна їй же у спадок перейшли.

Джерело: https://t.me/allgolobutsky/28888

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Сентябрь
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович