19.07.2024 08:02
Просмотров: 343

Стосовно Сі і його інфаркту-інсульту-саркоми

Стосовно Сі і його інфаркту-інсульту-саркоми

Звісно будь-яких офіційних повідомлень не буде, але завжди є певна кількість неофіційних маркерів, які можуть свідчити про стан першої особи авторитарної країни.

Основний маркер це, наприклад, підняття по тривозі військ Центрального Військового Округу(Central Theater Command) Китаю чи принаймні гарнізону Пекіну. При живому Сі після інсульту війська би підняли. В тому числі для придушення можливих заворушень. Якщо Сі мертвий чи недієздатний назавжди, то в даний момент проходить пленум ЦК КПК і все керівництво Китаю без виключень знаходиться в Пекіні. Наступники Сі би ділили владу, і кожен би піднімав по тривозі власні силові ресурси. Про всяк випадок. Але ми нічого такого не бачимо. Чутки є лише про інсульт, але ніяких повідомлень про переміщення чи активність військ ми не бачимо.

Аргументи що Сі відсутній у публічному доступі з 12 липня ніякий не аргумент. 12 липня це пʼятниця, останній робочий день перед пленумом. На вихідних ніяких активностей зазвичай нема. Під час партійних заходів такого рівня всі офіційні виступи бувають ТІЛЬКИ після закінчення. Тобто сьогодні ввечері завершиться пленум і буде офіційна поява Сі. А може і завтра навіть, бувало і так.

Аргумент, що врубили цензуру в китайському чебурнеті також не аргумент. Там так роблять з приводу будь-яких заяв, які можуть свідчити про слабкість влади. Причому незалежно від того правда чи ні. Чутки та плітки там само цензурють, як і правду.

Медицина в Китаї норм для перших осіб. Вони загалом дуже довго живуть і дивних смертей вже давно не бувало. Окрім колишнього премʼєра, ну так він був колишнім коли несподівано помер.

Тому Сі, скоріш за все, живий і буде правити і далі. Якщо з ним щось і сталося, то щось не дуже серйозне.

І ми побачимо Сі ввечері. Або завтра.

А от якщо не побачимо – це буде маркер.

Джерело: https://t.me/readshvets/1967

Новости портала «Весь Харьков»


Темы: Китай

Читайте ещё:

Июль
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович