30.10.2023 07:44
Просмотров: 360

Тисячі палестинців увірвалися на склади ООН у Газі та розграбували

Тисячі палестинців увірвалися на склади ООН у Газі та розграбували

ООН повідомила про крах громадського порядку в Секторі Гази

Після перших випадків розграбування гуманітарної допомоги Близькосхідне агентство ООН для допомоги палестинським біженцям і організації робіт (UNRWA) попередило про ознаки краху громадського порядку в Секторі Гази. Тисячі жителів сектора увірвалися на склади і в розподільчі центри UNRWA, розбираючи борошно і предмети першої необхідності, повідомив глава агентства Том Вайт у неділю, 29 жовтня.

"Це тривожна ознака того, що після трьох тижнів війни і жорсткої блокади Гази громадський порядок починає руйнуватися. Запаси продовольства на ринку закінчуються, а гуманітарної допомоги, що надходить у Сектор Гази вантажівками з Єгипту, недостатньо", - зазначив Вайт.

Напередодні з'явилися кадри, на яких видно, як палестинці виносять мішки і коробки з центру UNRWA у Дейр-ель-Балаху на південь від Гази.

Ізраїль обіцяє розширити постачання гумдопомоги

Тим часом у Ізраїлі повідомили, що на прохання США спростять постачання гуманітарної допомоги в Сектор Гази. Представник міноборони Ізраїлю Елад Горен, що відповідає за координацію з Палестинськими територіями, повідомив, що найближчими тижнями постачання гумдопомоги в регіон буде значно збільшено. За його словами, для цього створено новий механізм у співпраці зі США, Єгиптом та ООН.

Джерело: dw.com

Новости портала «Весь Харьков»


Читайте ещё:

Май
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
 
Архив новостей

Ми рекомендуємо

  • Рощинская — доставка воды в Харькове на сайте vodar.in.ua.

Юридичне забезпечення порталу

Адвокат
СМОРОДИНСЬКИЙ
Віктор Семенович